Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον θάνατο του κολλητού του - «Θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μαζί του»

Συγκλονίζει ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον θάνατο του κολλητού του – «Θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μαζί του»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου εξομολογήθηκε ένα τραγικό συμβάν που σημάδεψε τη ζωή του όταν ήταν στην εφηβεία του. Ο θάνατος του κολλητού του και οι σκέψεις μέχρι σήμερα.

Για την επιλογή του να παραμένει αισιόδοξος μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου εξομολογήθηκε και το τραγικό περιστατικό που κλήθηκε να διαχειριστεί σε πιο νέα ηλικία όταν ο κολλητός του «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Δεν έχω αφήσει να με φέρει κάτι στο τέρμα. Σε μικρή ηλικία σκοτώθηκε ο κολλητός μου κι αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το διαχειριστώ, έπρεπε να κάνω τις σκέψεις μου, να δεχτώ κάποια πράγματα

«Δεν ισχύει ότι δεν με έχει «γονατίσει» η στεναχώρια. Προσπαθώ, ναι, όσο είμαστε καλά κι έχουμε την υγεία μας. Δεν έχω αφήσει να με φέρει κάτι στο τέρμα. Σε μικρή ηλικία σκοτώθηκε ο κολλητός μου κι αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το διαχειριστώ, έπρεπε να κάνω τις σκέψεις μου, να δεχτώ κάποια πράγματα», παραδέχεται ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Ο κολλητός μου σκοτώθηκε με μηχανή και από τότε έχω τρομερή φοβία με τις μηχανές. Έχω φέρει όλο αυτό το πένθος, το οποίο βίωσα σε πολύ μικρή ηλικία, ήμασταν δεκαέξι ετών τότε. Κάναμε συνέχεια παρέα και οδηγούσε τη μηχανή με εμένα συνοδηγό, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μαζί του εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν ήμουν», περιγράφει στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Ήμασταν σαν αδέρφια, αυτό ήταν κάτι που με σόκαρε»

«Το παιδί ήταν μόνο του όταν σκοτώθηκε, πολύ βαρύ για μένα αυτό. Ήταν σαν αδελφός μου, γνωριζόμασταν χρόνια, ήταν στο σπίτι μου συνέχεια… Είχα γνωρίσει τους πρώτους του έρωτες, τα είχα περάσει μαζί του, τις εξομολογήσεις του, τους φόβους του, ήμασταν κολλητοί, σαν αδέλφια… Αυτό ήταν κάτι που με σόκαρε», εξομολογείται ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024