Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίκυ Μάους και η παρέα του ομορφαίνουν τους αιθέρες

Ο Μίκυ Μάους και η παρέα του ομορφαίνουν τους αιθέρες

Ο Μίκυ Μάους και η παρέα του πετούν στους ουρανούς με την Alaska Airlines.

Η αεροπορική εταιρεία Alaska Airlines ανακοίνωσε ότι το τελευταίο της θεματικό αεροσκάφος αντλεί έμπνευση από τη Disneyland και συγκεκριμένα το Mickey’s Toontown στο διάσημο θεματικό πάρκο στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Γι’ αυτό και το νέο της αεροσκάφος έχει αναπαραστάσεις με τον Μίκυ Μάους.

Για την κατασκευή του εξωτερικού του αεροσκάφους οι καλλιτέχνες χρειάστηκαν πάνω από 400 ώρες και 20 ημέρες για να ζωγραφίσουν στο χέρι τους ήρωες της Disney

Το αεροπλάνο, με το όνομα «Mickey’s Toontown Express», θα αναλαμβάνει δρομολόγια στο δίκτυο της Alaska Airlines. Αυτή είναι η όγδοη σειρά της εταιρείας σε συνεργασία με το Disneyland Resort.

Το θεματικό αεροσκάφος εκτός από τον Μίκυ, τη Μίνι, τον Γκούφι, τον Πλούτο, τον Ντόναλντ και την Νταίζη έχει και τους Τσιπ και Ντέιλ στις πόρτες επιβίβασης και τα φτερά.

Έμπνευση από Disney και Star Wars

Για την κατασκευή του εξωτερικού του αεροσκάφους οι καλλιτέχνες χρειάστηκαν πάνω από 400 ώρες και 20 ημέρες για να ζωγραφίσουν στο χέρι τους ήρωες της Disney, σύμφωνα με την Alaska Airlines.

Οι ταξιδιώτες, σύμφωνα με το People, θα μπορούν να πετούν με το αεροπλάνο «Mickey’s Toontown Express» για τα επόμενα χρόνια.

Η Alaska Airlines και η Disney επέτρεψαν σε πολλές οικογένειες να ταξιδέψουν με την εναρκτήρια πτήση «Mickey’s Toontown Express», με προνόμια που περιελάμβαναν προτεραιότητα επιβίβασης για οικογένειες με παιδιά κάτω των δύο ετών, οικογενειακά καθίσματα χωρίς επιπλέον χρέωση και βιβλία ζωγραφικής.

Πέρυσι η εταιρεία παρουσίασε και το αεροσκάφος της με έμπνευση από Star Wars, ενώ διαθέτει και άλλα με τους χαρακτήρες της Disney και της Pixar από το Toy Story.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024