Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Full in love Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Κίμων Κουρής - Ρομαντική απόδραση για το ζευγάρι

Full in love Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Κίμων Κουρής – Ρομαντική απόδραση για το ζευγάρι

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια φέρεται να ζει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Full in love είναι εδώ και έναν περίπου χρόνο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής, με τους δύο ηθοποιούς ωστόσο να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μάλιστα, όσες φορές έχει ερωτηθεί για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αποφεύγει να απαντήσει, καθώς δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή.

Η σχέση τους μέρα με τη μέρα φαίνεται να πηγαίνει προς το καλύτερο, ενώ το τελευταίο διάστημα οι δύο ηθοποιοί είναι πιο άνετοι με τις δημόσιες εμφανίσεις τους

Οι δυο ηθοποιοί, που πρωταγωνιστούν στη σειρά «Παγιδευμένοι», έχουν πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εξόδους, ενώ το υπερατλαντικό ταξίδι που έκαναν πρόσφατα στο Λος Άντζελες πυροδότησε ξανά τις φήμες για τη σχέση τους.

Η σχέση τους μέρα με τη μέρα φαίνεται να πηγαίνει προς το καλύτερο, ενώ το τελευταίο διάστημα οι δύο ηθοποιοί είναι πιο άνετοι με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Απόδραση στη Σαντορίνη

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής ταξίδεψαν στη Σαντορίνη και παρόλο που έχουμε αποχαιρετήσει το καλοκαίρι εδώ και καιρό, εκείνοι επέλεξαν το κυκλαδίτικο νησί για να χαλαρώσουν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Real News εντόπισε το ζευγάρι σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ της Οίας. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανήρτησε και κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το κυκλαδίτικο νησί, χωρίς όμως, να δείχνει τον αγαπημένο της.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024