Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο μοναχικός δρόμος του Εν-Νεσίρι (vid+pics)

Ο μοναχικός δρόμος του Εν-Νεσίρι (vid+pics)

Ο Μαροκινός επιθετικός της Σεβίλλης είναι ο μοναδικός παίκτης από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα που έχει σκοράρει φέτος σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις.

Μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι, με τον Μαροκινό επιθετικό της Σεβίλλης να πετάει «φωτιές» και να έχει πετύχει κάτι μοναδικό.

Ο 26χρονος φορ της ισπανικής ομάδας είναι ο μοναδικός παίκτης από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα που έχει σκοράρει φέτος σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις. Το έκανε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, το έχει κάνει Champions League, στο Copa Del Rey και φυσικά στην La Liga.

Μια μοναδική επίδοση, με τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι να έχει μέχρι τώρα 14 συμμετοχές, με 6 γκολ στο ενεργητικό του σε 1.017 λεπτά. Τα τρία από αυτά είναι στο πρωτάθλημα και από ένα στις άλλες τρεις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί στη φετινή σεζόν.

Στη La Liga σκόραρε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την Βαλένθια (ήττα 1-2), στο ματς της 7ης με την Αλμερία (νίκη 5-1) και στην αναμέτρηση της 9ης στροφής με την Ράγιο Βαγιεκάνο (2-2). Στους ομίλους του Champions League σκόραρε στο ματς με την Αϊντχόφεν για την 2η αγωνιστική, ενώ όπως προαναφέραμε είχε βάλει γκολ στη Μάντσεστερ Σίτι στο Super Cup που έγινε στο Φάληρο και στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με την άσημη Κιντανάρ (3-0).

Μια επίδοση που τον έκανε talk of the town στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον Μαροκινό σέντερ φορ να απολαμβάνει την μοναξιά του μοναδικού παίκτη που αγωνίζεται σε ένα από τα top-5 πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου και έχει σκοράρει σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις.

Ο Εν-Νεσίρι αγωνίζεται στη Σεβίλλη από το 2020, έχοντας συνολικά 59 γκολ και 5 ασίστ σε 189 αναμετρήσεις, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μάλαγα και Λεγκανές. Με τα χρώματα της πρώτης είχε 5 γκολ και 1 ασίστ και με τη φανέλα της δεύτερης 15 γκολ και 4 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με τη φανέλα το Μαρόκο, έχοντας 17 γκολ σε 61 παιχνίδια.

Συμπαίκτης με τον Ελ Κααμπί

Μάλιστα, στην εθνική ομάδα είναι συμπαίκτης με τον νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον οποίο συνυπάρχουν για πολλά χρόνια. Μάλιστα, αυτός που έχει περισσότερα γκολ είναι ο στράικερ της πειραϊκής ομάδας. Ο έμπειρος στράικερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού έχει αγωνιστεί 36 φορές με το εθνόσημο και έχει πετύχει 20 γκολ.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024