Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλμέιδα: «Δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις»

Αλμέιδα: «Δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις»

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και στην εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα στην Καισαριανή και εν τέλει «γκέλαρε» κόντρα στην Κηφισιά (1-1), με τον Ματίας Αλμέιδα να εκθειάζει τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, αλλά και να προβληματίζεται για τα τελειώματα της ομάδας του.

Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε σε αυτό το παιχνίδι κόντρα σε ομάδα που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Super League 2 (μετά το «χ» με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα) και ο Αλμέιδα τόνισε πως ο Αναγνωστόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, μιλώντας παράλληλα και για το πρόβλημα που εντόπισε στην ομάδα του στα τελειώματα των φάσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλμέιδα στην Cosmote TV:

«Χθες σας είπα πως παίζουμε 11 εναντίον 11. Ποτέ δεν θέλω να προτρέχω. Ο τερματοφύλακας έκανε πολύ καλή εμφάνιση, εμείς δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις. Ήταν εντελώς διαφορετικό. Σήμερα δημιουργήσαμε φάσεις, ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδες έκανε μεγάλη εμφάνιση, οπότε πρέπει να διαφοροποιήσουμε αυτό το ματς με τα προηγούμενα».

O Αναγνωστόπουλος μάλιστα λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης μίλησε για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Ματίας Αλμέιδα: «Τον ευχαριστώ πολύ. Είναι τιμητικό να το ακούς από έναν προπονητή όπως ο Αλμέιδα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πλάνο και δυναμική. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πήραμε πάρα πολύ δύσκολα ένα μεγάλο βαθμό. Θέλει και τύχη. Η ΑΕΚ έχει κάνει 15 ευκαιρίες, τις ακυρώθηκαν τρία γκολ ως οφσαιντ, δίκαια. Αλλά εμείς χρειαστήκαμε περισσότερα τη τύχη. Συγχαρητήρια στον προπονητή, τον πρόεδρό μας, μέχρι τους φροντιστές».

Μετά την γκέλα με την Κηφισιά η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους, έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με 18:9 γκολ.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024