Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την Κηφισιά στην Καισαριανή.
Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε έξι αλλαγές σε σχέση με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ, έχοντας προφανώς και το μυαλό του στον «τελικό» της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ.
Πολλές αλλαγές από τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ
Έτσι λοιπόν, ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς και Μοχαμάντι τετράδα στην άμυνα. Γαλανόπουλος και Γιόνσον θα είναι στον άξονα, με τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πιζάρο αριστερά και τον Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε.
Στον πάγκο: Στάνκοβιτς, Πήλιος, Βίντα, Ραντόνια, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία και Φαν Βέερτ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Τα νούμερα του Κηφισιά – ΑΕΚ
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κηφισιά και η ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωπες για την Super League. Οι δύο ομάδες, όμως, έχουν παρελθόν τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και στη μοναδική παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική το 2013-14.
Συνολικά έχουν αναμετρηθεί έξι φορές, με την ΑΕΚ να έχει δύο νίκες για τους αγώνες πρωταθλήματος και τρεις για τις συναντήσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η Κηφισιά έχει πάρει μια ισοπαλία 1-1 στις 23 Δεκεμβρίου 2021 στη ρεβάνς του Κυπέλλου μετά την ήττα της με 4-0 στο πρώτο ματς.
Η τελευταία φορά που είχε αντιμετωπίσει νεοφώτιστη ομάδα στη Super League η ΑΕΚ ήταν το 2019-20, όταν σημείωσε δύο νίκες επί του Βόλου –με 3-2 εντός έδρας και 3-1 στη Μαγνησία.
Η αμέσως προηγούμενη ήταν η Λαμία, την οποία κέρδισε πρώτα στη Φθιώτιδα με 1-0 και στη συνέχεια εντός έδρας με 2-0.
Η τελευταία ομάδα που κατάφερε ως νεοφώτιστη να πάρει βαθμούς από την ΑΕΚ ήταν ο Πλατανιάς, ο οποίος στις 24 Φεβρουαρίου 2013 επικράτησε με 2-1 στην έδρα του των Κιτρινόμαυρων, ενώ στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 1-0.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων