Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποδεκατισμένη η Κηφισιά απέναντι στην ΑΕΚ

Αποδεκατισμένη η Κηφισιά απέναντι στην ΑΕΚ

«Μισή» η Κηφισιά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 10η αγωνιστική της Super League.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Κηφισιά, ενόψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΚ (3/11, 20:00). H ομάδα των Βορείων Προαστίων αναμένεται να παραταχτεί με αρκετές απουσίες, στην επιστροφή της στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής των «νεοφώτιστων», Γιάννης Αναστασίου, δεΝ μπορεί να υπολογίζει στους Αντώνη Παπασάββα και Αλμπέρτο Μποτία που θα εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση τριών κίτρινων καρτών, αλλά και στους Λούκας Τσαπάν και Ματέους Σάντος Κρισιούμα οι οποίοι αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με τον Βόλο.

Πολλά προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου

Επίσης, από την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους θα απουσιάσει ο Ίλιαν Ίλιεφ ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο προηγούμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Πολλές και σημαντικές απουσίες, που κάνουν εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Κηφισιάς στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Ενωση.

Στον αντίποδα, στην αποστολή επιστρέφουν ο Νίκος Πέιος και Μάρκο Γκόμπελιτς που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν τις προηγούμενες μέρες, όπως και ο Τζακ Ιπαλίμπο που είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Τζακ Ιπαλίμπο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024