Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης – Τραυματίστηκε γιατρός

Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης – Τραυματίστηκε γιατρός

Ο γιατρός είχε τελειώσει την εφημερία του στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», στη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά μέρος της οροφής έπεσε επάνω στο πόδι του

Κατέρρευσε τμήμα οροφής του γενικού νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρώς ένας γιατρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου, στον προθάλαμο που βρίσκονται οι κοιτώνες του νοσοκομείου και ξεκουράζονται οι γιατροί.

Ο γιατρός φέρει οίδημα στο πόδι του

Σύμφωνα με τη voria.gr, ο γιατρός είχε τελειώσει την εφημερία του και ξεκουραζόταν, όταν ξαφνικά μέρος της οροφής έπεσε επάνω στο πόδι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο τραυματίας γιατρός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου/πηγή karfitsa.gr

Ο τραυματίας γιατρός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου που εφημέρευε, καθώς ο «Άγιος Δημήτριος» δεν έχει ορθοπαιδική κλινική, όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει οίδημα στο πόδι του.

Τι λέει η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου

Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Τραούδα, τόνισε στη voria.gr ότι το συγκεκριμένο τμήμα του νοσοκομείου είχε επισκευαστεί μόλις πριν λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η κ. Τραούδα δήλωσε ότι το νοσοκομείο έκανε πριν λίγο καιρό διαγωνισμό ώστε να επισκευαστεί η οροφή στους κοιτώνες του νοσοκομείου που βρίσκονται στο τρίτο όροφο και, λόγω της παλαιότητας του κτιρίου, δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ίδια, η ανάδοχος εταιρεία είχε παραδώσει το έργο μόλις πριν λίγες μέρες, ωστόσο σήμερα συνέβη το ατύχημα.

«Ως διοίκηση εννοείται θα ακολουθήσουμε κάθε νόμιμη οδό απέναντι στην εταιρεία», σημείωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια και πρόσθεσε ότι θα το συμβάν θα δηλωθεί και στην επιθεώρηση εργασίας.

Τι λένε οι εργαζόμενοι

Ο πρόεδρος του ΔΣ των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» Στέφανος Χατζηλιάδης τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «χρόνια τώρα το ΔΣ του εργασιακού σωματείου και προσωπικά σε διάφορα σάιτ καταγγείλαμε τις άθλιες συνθήκες που κοιμούνται οι γιατροί. Τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

Οι ζημιές στο νοσοκομείο/karfitsa.gr

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024