Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποιοι πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους το σαββατοκύριακο

Ζώδια: Ποιοι πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους το σαββατοκύριακο

Έρχονται δυο αντιθέσεις σήμερα που μας τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια μας δημιουργώντας πάλι αστάθεια.

Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά με αυτή την αντίθεση. Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα.

Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες

Κριός

η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, προκαλεί τα απρόοπτά της στα οικονομικά σου! Είτε λαμβάνεις είδηση που σου ανατρέπει κάποιο οικονομικό σχέδιο που είχες στο μυαλό, είτε η βιασύνη σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσεις.

Ταύρος

Για σένα φίλε Ταύρε, το σημερινό Σάββατο σε επηρεάζει στα αισθηματικά θέματα. Η αντίθεση της Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα φέρει το ρομάντζο και την ονειροπόληση που έχεις ανάγκη, όμως μήπως οι προσδοκίες σου είναι διαφορετικές από αυτές που θα γίνουν πραγματικότητα.

Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο οι αντιθέσεις που σχηματίζονται ανάμεσα στην Αφροδίτη-Ποσειδώνα και του Ερμή-Ουρανού σε βάζουν στην μέση σαν διαιτητή και σε πιέζουν από την μια η δουλειά και από την άλλη η καριέρα.

Καρκίνος

Ο προσωπικός σου δρόμος ή ο συλλογικός για το κοινό καλό. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις την ανθρωπιστική οδό στη δημιουργικότητα σου και να ασχοληθείς με έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, διεγείρει τις ανασφάλειες σου για τα οικονομικά. Προσοχή σήμερα σε μία αγορά που θα κάνεις, γιατί ίσως σε ξεγελάσουν στην τιμή, είτε μπορεί λίγο αργότερα να την μετανιώσεις.

Παρθένος

Προσοχή όμως, να μην βιαστείς να πέσεις με τα μούτρα σε μία σχέση που μπορεί να αποδειχθεί απατηλή! Παράλληλα με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού, οι αναλαμπές ιδεών σου, θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα φλέγοντα θέματά σου.

Ζυγός

Στην δουλειά έχεις άγχος και σου βγαίνει όλο μαζεμένο σήμερα. Γενικά είσαι αναποφάσιστος και η σημερινή μέρα εντείνει αυτό το χαρακτηριστικό σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, η αντίθεση Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανταγωνισμού και αντιζηλίας ανάμεσα σε σένα και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, ιδίως ερωτικές και επαγγελματικές. Έχεις μεγάλη ανάγκη για ισορροπία

Τοξότης

Ενώ θέλεις να προχωρήσεις, ο φόβος μη γίνει κάτι και στραβώσει, σε κρατά σε κατάσταση αναμονής. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει είναι για να μην κάνεις τα ίδια λάθη στην δουλειά, ή στην οικογένεια, να σου γίνουν μαθήματα και όχι να σε κρατούν δέσμιο.

Αιγόκερως

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε αμφιβολίες και διλήμματα αναφορικά με τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου

Υδροχόος

Νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από κάποιες συμπεριφορές και έτσι κάνεις την επανάσταση σου. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μέσα στον τομέα των οικονομικών δημιουργεί ασάφεια, μπέρδεμα, απογοήτευση από έσοδα που χάνονται, δίχως να καταλαβαίνεις που πάνε.

Ιχθυς

Με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού δεν λείπουν αυτή την ημέρα και ξαφνικά μηνύματα – προτάσεις και γνωριμίες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από το «ροζ συννεφάκι» της ονειροπόλησης και θα κινητοποιηθείς σε εξόδους και μετακινήσεις.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024