Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο το χέρι δεν σήκωσε σαν τον Διαμαντίδη…

Μόνο το χέρι δεν σήκωσε σαν τον Διαμαντίδη…

Είναι να απορεί κανείς με το… non call των διαιτητών στην Πόλη που έτσι και αλλιώς «έσπρωχναν» την Φενέρ σε όλο το ματς – Το καλό δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού και τα ερωτηματικά

Όσοι… μεγαλώσαμε με το non call του Διαμαντίδη σε εκείνο τον αξέχαστο τελικό στο ΟΑΚΑ όπου έχει σηκώσει το χέρι του για το οφθαλμοφανέστατο φάουλ που έχει κάνει στον Πεν το θυμηθήκαμε χθες στην Πόλη.

Ο Μαντάρ το μόνο που δεν έκανε στο διπλό φάουλ πάνω στον Γκος ήταν να σηκώσει το χέρι για να το παραδεχθεί. Κατά τα άλλα, οι «γκρι» ολοκλήρωσαν το… έργο τους στην Πόλη σε ένα ματς που ήταν μαζί με τον Παπαγιάννη στο φινάλε που… ντύθηκε Μήτογλου οι MVP της ομάδας του Ιτούδη.

Τα σφυρίγματά τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου επιτέλους εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός ήταν προκλητικά.

Οι διαιτητές αρνήθηκαν ένα φάουλ που θα σφύριζε και ο ίδιος ο Ιτούδης

Από τις τρεις βολές στον Γουίλμπεκιν, στο εξωφρενικό σφύριγμα για επιθετικό στον Πίτερς κάτι λιγότερο από 2 λεπτά πριν το τέλος έως και την προσπάθεια να βρουν μια… λύση στα 17 δευτερόλεπτα για να διατηρήσουν την αρχική τους απόφαση στο challenge του Μπαρτζώκα όταν ο Παπαγιάννης ξεκάθαρα πέταξε την μπάλα έξω. Αναγκάστηκαν και έδωσαν την μπάλα στον Ολυμπιακό παρά τα… χοροπηδητά του Ιτούδη αλλά μετά δεν… έδωσαν τον πυρετό τους.

Ένα φάουλ που θα το σφύριζε και ο Ιτούδης. Δεν ξέρω μάλιστα αν η εντολή στον Μαντάρ ήταν να κάνει φάουλ και να μην αφήσει τον Γκος να μπουκάρει.

Και έτσι βεβαίως θα μπορούσε το ματς να πάει στην παράταση αν ο «Μιλού» δεν το έχανε σε… κενή εστία. Μένει το κρίμα για την απώλεια μιας νίκης που θα είχε πολλαπλές θετικές επιπτώσεις μετά το σοκ της ήττας από τον ΠΑΟ.

Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και με απουσίες σημαντικές που οδηγούν σε καταπόνηση όσων παίζουν, όπως ο Γουόκαπ που είναι ξεκάθαρο ότι έχει «σκάσει» κάνοντας δεύτερο σερί πολύ κακό ματς, ο Ολυμπιακός είναι στο 3-3 και καλείται τώρα να βρει νίκες στη συνέχεια με το πρόγραμμα να «γλυκαίνει».

Πόσο θα παίζει βεβαίως με ένα 4αρι καθώς ο Σίκμα αγνοείται, πόσο θα αντέξει χωρίς τον ΜακΚίσικ που τα ρεπορτάζ λένε πως θα λείψει ένα ακόμη μήνα, είναι θέμα για τον Μπαρτζώκα. Όπως και αν θα κάνει κίνηση στην αγορά για ενίσχυση είτε στους ψηλούς είτε στους κοντούς είτε και στα δύο με προφανέστατες τις αλλαγές καθώς δεν μπορεί να φτάσει τους 10 ξένους η ομάδα.

Η ουσία είναι πως στην Πόλη χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Πρώτον γιατί ο Ολυμπιακός είχε μείνει στο… ΣΕΦ στο πρώτο ημίχρονο και δεύτερο γιατί οι Τούρκοι έχουν την αβάντα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην σφυρίζουν ούτε τον… πυροβολισμό!

Από την άλλη ο Ολυμπιακός του δευτέρου ημιχρόνου είναι ο Ολυμπιακός που ξέρουμε όμως χρειάζονται να μπουν και άλλοι στο «κόλπο» και γρήγορα. Με 6-7 παίκτες δουλειά δεν γίνεται…

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024