Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτσετίνο: «Δεν θα προπονούσα ποτέ Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα»

Ποτσετίνο: «Δεν θα προπονούσα ποτέ Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα»

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ, αλλά και για τις ομάδες που δεν θα προπονούσε.

Η Τσέλσι κοντραριστεί με την Τότεναμ για την Premier League και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «πετεινούς», τους οποίους προπονούσε από το 2014 έως το 2019.

Ο Αργεντίνος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι των Μπλε με την Τότεναμ και στάθηκε στην εξαιρετική πορεία που κάνει η πρώην ομάδα του, τονίζοντας ότι μπορεί να πάρει ακόμα και το πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε τους συλλόγους που δεν θα προπονούσε ποτέ.

Ο Λατινοαμερικάνος είχε κάτσει στον πάγκο της Τότεναμ από το 2014 έως το 2019

Οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο:

«Για μένα θα είναι μια ευτυχισμένη μέρα, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να επιστρέφουμε σε ένα μέρος όπου δημιουργήσαμε καταπληκτικές αναμνήσεις μαζί.

Είναι ξεχωριστό, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Αυτό είναι αλήθεια. Είναι περίεργο συναίσθημα να επιστρέφω μετά από τέσσερα χρόνια… αλλά θα είναι μια χαρούμενη μέρα. Νιώθω ότι η Τότεναμ μπορεί πραγματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Είχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα ποτέ είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα. Ιστορικά, η Τσέλσι κέρδισε μεγάλα πράγματα. Χτίζουμε κάτι για το μέλλον. Χωρίς αμφιβολία, στο μέλλον η Τσέλσι θα είναι στην ίδια θέση (σ.σ. να κερδίσει ξανά τρόπαια)».

Αυτό θα είναι το 11ο παιχνίδι επιπέδου Premier League για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ως προπονητής της Τσέλσι, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Εκτός από τα ματς του πρωταθλήματος, έχει καθίσει στον πάγκο των Μπλε σε 3 παιχνίδια του EFL Cup, στα οποία έχει ισάριθμες νίκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά από 10 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, η Τσέλσι βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, με 12 πόντους.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024