Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα: Η αποτυχία μίας selfie - Πήγε να φωτογραφηθεί με ελάφι και...

Ελλάδα: Η αποτυχία μίας selfie – Πήγε να φωτογραφηθεί με ελάφι και…

Ένας τουρίστας διακρίνεται σε βίντεο που έγινε viral να φωτογραφίζει την άγρια φύση με το τηλέφωνό του, ενώ ένα ελάφι τον κοιτάζει από αρκετά μέτρα μακριά, όταν ξαφνικά τον πλησιάζει.

Άκρως αποτυχημένη αποδείχθηκε η προσπάθεια ενός τουρίστα από το Μεξικό να βγάλει μία selfie με ένα ελάφι σε ένα ελληνικό νησί, στο οποίο περνούσε ανέμελες στιγμές ενώ παραθέριζε.

Η προσπάθεια του τουρίστα κατέληξε με οδυνηρό τρόπο, καθώς το ζώο τον χτύπησε με τα κέρατά του και του έσπασε τα πλευρά με αποτέλεσμα να γίνει viral.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο 42χρονος, Τζιανκάρλο Τριάκα στο Caters News Service για την επίθεση, η οποία συνέβη ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του, η 40χρονη, Έρικα, έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.

«Ανάρρωσα μόνος μου με πολλά φάρμακα και πάγο»

Το ζευγάρι, το οποίο κατάγεται από το Κανκούν του Μεξικού, φέρεται να είχε μαγευτεί από τα άγρια ζώα που είδε στο σημείο που έκανε τις διακοπές του και αποφάσισε να τα απαθανατίσει.

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν δείχνουν τον Τριάκα και την Έρικα, να πλησιάζουν ελάφια και άλλα φαινομενικά ήμερα ζώα.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν καλά, όταν ο τουρίστας αποφάσισε βγάλει selfie με ένα ελάφι, καθώς το ζώο δεν φάνηκε να βλέπει με καλό μάτι τη φωτογράφισή του.

Ξαφνικά τον πλησίασε και τον χτύπησε

Ο Τζιακάρλο διακρίνεται να φωτογραφίζει την άγρια φύση με το τηλέφωνό του, ενώ ένα ελάφι τον κοιτάζει από αρκετά μέτρα μακριά, όταν ξαφνικά τον πλησίασε και τον χτύπησε με τα κέρατά του.

«Φωτογράφιζα ένα μικρό ελάφι που στεκόταν μπροστά μου, όταν ξαφνικά ένα μεγάλο αρσενικό ελάφι μου επιτέθηκε στην πλάτη», θυμάται ο Τζιανκάρλο.

«Ήμουν σε τόσο μεγάλο σοκ και πόναγα τόσο πολύ μετά το συμβάν», θυμήθηκε ο Τριάκα, ο οποίος υποστήριξε ότι από το χτύπημα αποκόμισε μερικά σπασμένα πλευρά.

Παρά το γεγονός ότι υπέφερε «από υπερβολικό πόνο για αρκετές ημέρες», ο Τριάκα υποστήριξε ότι ήταν τυχερός που τα τραύματά του «δεν ήταν χειρότερα».

«Δεν πήγα στο νοσοκομείο, απλά ανάρρωσα μόνος μου με πολλά φάρμακα και πάγο», αφηγήθηκε ο κάτοικος του Μεξικού.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ακριβές σημείο της επίθεσης δεν έγινε γνωστό, ωστόσο το νησί Μονή, στον Σαρωνικό είναι γνωστό ως καταφύγιο ελαφιών, κρι κρι και άλλων άγριων ζώων, τα οποία είναι οι μόνοι μόνιμοι κάτοικοί του.

Τουρίστες από όλο τον κόσμο συρρέουν συχνά για να δουν και να ταΐσουν τα ζώα.

Συνήθως οι φιλόζωοι συμβουλεύουν τους ανθρώπους να κρατούν αποστάσεις όταν βλέπουν άγρια ζώα. «Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς όταν παρακολουθείτε άγρια ζώα είναι να δίνετε χώρο στα ζώα να κινούνται», γράφει ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός των ΗΠΑ.

«Πολλά πάρκα απαιτούν να μένετε σε ελάχιστη απόσταση 25 μέτρων από τα περισσότερα άγρια ζώα και 100 μέτρων από θηρευτές όπως οι αρκούδες και οι λύκοι», προσθέτει.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024