
Έφαγε μια μπουκιά πίτσα και άφησε την τελευταία της πνοή – Η πίτσα είχε χαλασμένη σάλτσα
Η αιτία θανάτου ήταν τροφική δηλητηρίαση από αλλαντική τοξίνη.
Μια Ιταλίδα πέθανε, αφού άρχισε να έχει σπασμούς μετά από κατανάλωση πίτσας με χαλασμένη σάλτσα τσίλι σε εστιατόριο.
Το ζευγάρι γευμάτιζε στην πόλη Αριάνο Ιρπίνο της νότιας Ιταλίας το βράδυ του Σαββάτου και επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς κάποιος από τους δύο να εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.
Το επόμενο πρωί, ωστόσο, αρρώστησαν και οι δύο και συνέχισαν να αισθάνονται αδιαθεσία μέχρι χθες, οπότε και εισήχθησαν στο νοσοκομείο με σπασμούς, γράφει η Daily Mail.
Σάλτσα με αλλαντική τοξίνη
Η 46χρονη Τσεραλντίνα Κορσάνο άφησε την τελευταία πνοή της λίγο αργότερα από τροφική δηλητηρίαση από αλλαντική τοξίνη, μια νευροτοξική πρωτείνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum και το οποίο βρέθηκε στη σάλτσα τσίλι που είχε πάνω της η πίτσα.
Έκλεισε το εστιατόριο
Ο σύζυγός της, ο 52χρονος Άντζελο Μενίνιο, νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο εστιατόριο έκλεισε μέχρι νεωτέρας, με διαταγή της εισαγγελίας της περιοχής.
Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της πίτσας βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας με τον δικηγόρο της οικογένειας να τονίζει ότι χρησιμοποιήθηκαν και από πολλούς άλλους πελάτες, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη



