Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαντίαση: Δύο μηνύσεις κατέθεσε η οικογένεια της Ελληνίδας που πέθανε στο Παρίσι

Αλλαντίαση: Δύο μηνύσεις κατέθεσε η οικογένεια της Ελληνίδας που πέθανε στο Παρίσι

Κατέθεσαν μήνυση και στους γιατρούς που δεν έκαναν σωστή διάγνωση

Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας που πέθανε από αλλαντίαση στο Μπορντό της Γαλλίας, αφού κατανάλωσε σαρδέλες σε γνωστό εστιατόριο.

Όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, πρόκειται για τη δεύτερη μήνυση μετά την ιατροδικαστική διπλή έρευνα που διεξάγεται από την εισαγγελία του Μπορντό.

H 32χρονη ξεψύχησε λίγες ώρες αφότου είχε φάει χαλασμένες σαρδέλες στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar

Οι γονείς της άτυχης 32χρονης είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να μάθουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου του παιδιού της.

Πού οφείλεται ο θάνατος της 32χρονης

Η ασφυξία φέρεται να είναι η αιτία θανάτου της 32χρονης Ελληνίδας, που δηλητηριάστηκε από σαρδέλες στο εστιατόριο «Tchin Tchin Wine Bar» του Μπορντό και έπαθε αλλαντίαση, σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV.

Το γαλλικό κανάλι αναφέρει ότι πρόκειται για προκαταρκτική έκθεση του ιατροδικαστή που αναφέρει ασφυξία. Ωστόσο, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που ενδέχεται να επιβεβαιώσουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με δικαστική πηγή που επικαλείται το BFMTV ο θάνατος της 32χρονης Ελληνίδας προκλήθηκε από ασφυξία εξαιτίας δηλητηρίασης από αλλαντική τοξίνη. Η συγκεκριμένη τοξική ουσία παράγεται από το βακτήριο κλωστηρίδιο της αλλαντίασης.

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, λίγες ώρες αφότου έφυγε από το εστιατόριο «Tchin Tchin Wine Bar» μαζί με τον σύζυγο και τον πατέρα της. Θύματα τροφιμογενούς αλλαντίασης έπεσαν και άλλοι ξένοι τουρίστες που είχαν επισκεφθεί το ίδιο εστιατόριο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε παντρευτεί τον Μάιο.

Άνοιξε προκαταρκτική έρευνα

Η εισαγγελία του Μπορντό από την περασμένη Παρασκευή, διεξάγει ποινική έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια για την υπόθεση και πώληση.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της αρμόδιας περιφερειακής Υπηρεσίας Υγείας, την Παρασκευή, 15 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Γαλλία μετά από φαγητό στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Από αυτά, τα 11 νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο, εκ των οποίων τα οκτώ στη Γαλλία. Έξι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μπορντό.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024