Ράπτορς – Μπακς 130-111: «Πάτησε» το Μιλγουόκι το Τορόντο
Οι Τορόντο Ράπτορς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, τους οποίους και νίκησαν με σκορ 130-111. Σε ρηχά νερά κινήθηκαν Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ.
Τη δεύτερη ήττα τους στη φετινή σεζόν του ΝΒΑ υπέστησαν οι Μιλγουόκι Μπακς στο Τορόντο απέναντι στους Ράπτορς, με τους «δεινόσαυρους» να επικρατούν με σκορ 130-111. Οι Καναδοί δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, που τους χάρισε ουσιαστικά τη νίκη.
Οι Ράπτορς ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα παίρνοντας από νωρίς διψήφια διαφορά
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρέθηκε σε καλή μέρα έχοντας 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ στα περίπου 28 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, ενώ και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ κινήθηκε χαμηλά, μετρώντας 15 πόντους και 6 ασίστ. Κορυφαίος για τα «ελάφια» ήταν ο Μαλίκ Μπίσλεϊ με 20 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Πασκάλ Σιάκαμ σταμάτησε στους 26 πόντους, ο Ντένις Σρέντερ στους 24 και ο Σκοτ Μπαρνς στους 21.
Οι Ράπτορς ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα παίρνοντας από νωρίς διψήφια διαφορά, ενώ στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, το προβάδισμα ξέφυγε πάνω από τους είκοσι πόντους. Οι Μπακς προσπάθησαν να επιστρέψουν στην τρίτη περίοδο, όμως δεν τα κατάφεραν, με τους Καναδούς να διατηρούν με άνεση τη διαφορά τους και να φτάνουν στο θετικό αποτέλεσμα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ντράγκαν Σάκοτα και Δημήτρης Φλιώνης μίλησαν για τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα και αναφέρθηκαν σε όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ ώστε να προκριθεί στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει από το -19 με το οποίο έχανε από τη Βαλένθια, οι Ισπανοί όμως άντεξαν (91-87) και μείωσαν τη σειρά σε 1-2. «Όλα για όλα» στο τέταρτο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.