Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεύματα... και συμπάθεια Κασσελάκη σε όποιον «άδειασε» τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεύματα… και συμπάθεια Κασσελάκη σε όποιον «άδειασε» τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς -και παραλίγο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ- έχει εκφραστεί θερμά για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τον κάλεσε σε γεύμα. Στο τραπέζι τους και ο Χάρης Δούκας

Γεύμα μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι και συνομίλησαν για ώρα. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επικοινωνούν οι κ.κ. Κασσελάκης και Παππάς, καθώς, όπως έχει αποκαλύψει ο μπασκετμπολίστας -και παραλίγο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ- έχουν επικοινωνήσει ξανά. Μάλιστα ο κ. Παππάς έχει εκφραστεί πολύ θετικά για τον κ. Κασσελάκη.

Στην παρέα τους βρέθηκε τυχαία ο νέος δήμαρχος Αθηναίων

«Είχα μία συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη και μου φάνηκε ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει. Τώρα αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή για το οτιδήποτε, γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της»», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Παράλληλα, είχε τονίσει πως -κατά την άποψή του- το «κυνηγητό» που γίνεται στον Στέφανο Κασσελάκη δεν πουλάει ως θέμα αλλά αυτή είναι η γραμμή που παίρνουν τα κανάλια.

«Δεν πουλάει το θέμα αλλά είναι η κατεύθυνση που δίνει ο καναλάρχης για να μην προβάλετε ολόκληρο πρωθυπουργό που υποστηρίζει τους δολοφόνους στο Ισραήλ. Γιατί το σχόλιό σας για αυτό δεν το ακούσαμε ποτέ. Είναι ακόμα χειρότερο εάν δεν υπάρχει κατεύθυνση και δεν το λέτε», υπογράμμισε.

Μια τυχαία συνάντηση

Σημειώνεται ότι στην παρέα των Στέφανου Κασσελάκη και Νίκου Παππά, βρέθηκε τυχαία και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Ο τελευταίος είχα άλλη συνάντηση στο ίδιο σημείο, και όταν είδε τους δύο άνδρες τους χαιρέτισε και κάθισε μαζί τους.

Άλλωστε η στήριξη που παρείχε ο κ. Κασσελάκης στον Χάρη Δούκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν σημαντική και απέδωσε, με αρκετά στελέχη από τα δύο κόμματα να βλέπουν χειροπιαστή απόδειξη για την αναγκαιότητα να υπάρξει μια νέα Ένωση Κέντρου.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Διακρίνονται ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Χάρης Δούκας

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Χάρη Δούκα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024