Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μήπως ήρθε η ώρα να οδηγήσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου

Μήπως ήρθε η ώρα να οδηγήσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου

Ανακάλυψε το όχημα που θα «απογειώσει» κάθε σύντομη ή μακρινή περιπέτεια που σε περιμένει στο μέλλον!

Κάθε μακρινή ή σύντομη διαδρομή είναι και μία νέα περιπέτεια, μία εμπειρία που απαιτεί και το κατάλληλο όχημα για να την απολαύσεις στο έπακρο. Διότι, πώς να το κάνουμε; Είναι πολύ διαφορετικό να διασχίζεις τους πρόποδες του Πάπιγκου με ένα επιβλητικό 4×4 ή ένα SUV και άλλο να παλεύεις να προσεγγίσεις το χιονοδρομικό κέντρο, ενώ βρίσκεσαι στο τιμόνι ενός καθαρόαιμου, city αυτοκινήτου. Το ερώτημα είναι, βέβαια, ποιο είναι το ιδανικό μοντέλο για τις διαδρομές που σχεδιάζεις; Ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο αυτοκινήτου για έναν τύπο όπως εσύ;

Κακά τα ψέματα. Η ζωή είναι πολύ μικρή και «πλούσια» από δυνατές εμπειρίες, για να παραμένεις πιστός σε ένα και μόνο όχημα, εκτός αν πρόκειται για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή των ονείρων σου. Και ειλικρινά, αρκεί να σκεφτείς πως περνάμε κατά μέσο όρο 38.000 ώρες από τη ζωή μας πίσω από ένα τιμόνι, για να αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα όχημα το οποίο θα σε αντιπροσωπεύει και θα μπορεί να σε ακολουθεί στις περιπετειώδεις εμπειρίες που σε συναρπάζουν.

Σου φαίνεται υπερβολικό; Κι όμως δεν είναι, ειδικά όταν έχεις στη διάθεσή σου 10.000 ευρώ, ένα ποσό που θα ανανεώνεται στον λογαριασμό σου κάθε μήνα, για τα επόμενα δέκα χρόνια. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις αυτοκινήτων που αξίζει να λάβεις υπόψη σου, πριν καταλήξεις στο όχημα που θα γίνει σε βάθος χρόνου μία προέκταση του εαυτού σου, ένας πιστός συνοδοιπόρος που υπόσχεται να κάνει συναρπαστική κάθε σου διαδρομή!

Τα SUV που σε οδηγούν με ασφάλεια σε μία χειμερινή απόδραση

Σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις άμεσα μία χειμερινή απόδραση; Λαχταράς βόλτες στις ανηφοριές του Μετσόβου ή φυσιολατρικούς περιπάτους στον Παρνασσό; Τότε, φρόντισε στην επόμενη εξόρμησή σου να έχεις για «σύμμαχο» ένα ευρύχωρο, σταθερό όχημα, το οποίο έχει αρκετά μεγάλη καμπίνα ώστε να χωράει την παρέα σου και να μπορεί να σας μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη της Ελλάδας. Ένα υβριδικό, συμβατικό ή αυτόματο SUV, το οποίο θα σου προσφέρει μία πιο ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης, είναι μία αξιόπιστη επιλογή που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε οδηγική πρόκληση, κάνοντας τις διαδρομές σου πιο ξέγνοιαστες και περιπετειώδεις.

Ένα cabrio όχημα σου προσφέρει μία κινηματογραφική καθημερινότητα

Θα ήθελες να έχεις κάτι από την πηγαία αυτοπεποίθηση και το coolness του Al Pacino ως Tony Montana στο Scarface, συγκεκριμένα στη σκηνή που κάθεται στη θέση του οδηγού μίας λεμονί Cadillac Series 62 Convertible και γυρίζει προς τη μεριά του συνοδηγού, δηλαδή εκεί που κάθεται η Michelle Pfeiffer, για να της κλέψει ένα πρώτο φιλί; Αν απάντησες «ναι», να ξέρεις πως με 10.000 ευρώ κάθε μήνα στον λογαριασμό σου για τα επόμενα δέκα χρόνια και ένα εντυπωσιακό, cabrio όχημα παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι σου, θα ζεις κάθε μέρα, μία καθημερινότητα κινηματογραφικών διαστάσεων. Επενδύοντας σε ένα cabrio όχημα θα διαπιστώσεις από πρώτο χέρι πως το να οδηγείς έχοντας για ταβάνι τον ουρανό, μπορεί να κάνει υποφερτή, ακόμη και την ατελείωτη πρωινή κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

Ένα σπορ αυτοκίνητο που «απογειώνει» και δίνει στυλ σε κάθε διαδρομή

Μεγάλωσες ελπίζοντας πως κάποια ημέρα θα οδηγείς ένα ολοκαίνουργιο, σπορ αυτοκίνητο και σε κάθε αλλαγή ταχύτητας θα σε «πλημμυρίζει» μία ανεκτίμητη αίσθηση αχαλίνωτης ελευθερίας; Αυτή η ημέρα έφτασε και πλέον, μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, επιλέγοντας ανάμεσα από μία πλούσια γκάμα σπορ οχημάτων, Ferrari, Bentley, Bugatti, Porsche, Mustang, Lamborghini, εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ σου. Ωστόσο, μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει σε ακατάλληλες επιλογές. Απόδοση, ταχύτητα, σχεδιασμός και επίπεδο άνεσης είναι τα βασικά κριτήρια που θα σε οδηγήσουν στο ιδανικό σπορ όχημα για εσένα, σε αυτό που αν αποφασίσεις τελικά να αποκτήσεις, δεν θα έχει εξυπηρετήσει απλώς ένα παιδικό σου καπρίτσιο ή τις μετακινήσεις σου, αλλά θα έχει αποτελέσει και μία επένδυση για το μέλλον.

Ένα luxury αυτοκινούμενο για να βρίσκεσαι καθοδόν με το… σπίτι σου

Κάποιοι ονειρεύονται cabrio, σπορ οχήματα ή καλύτερα, έναν συνδυασμό και των δύο, ενώ άλλοι εύχονται μία ημέρα να βάλουν μπρος στη μηχανή ενός αυτοκινούμενου οχήματος και να σηματοδοτήσουν την αρχή μίας νέας ζωής όπου από εκεί και πέρα, «όλα είναι δρόμος». Αν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία και η ιδέα ενός πολυτελούς αυτοκινούμενου σου ανοίγει την όρεξη για σόλο ή παρεΐστικα roadtrips στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τότε να ξέρεις πως υπάρχουν σύγχρονα μοντέλα αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, τα οποία σου επιτρέπουν να μεταφέρεις πάντα και παντού ένα πολυτελές διαμέρισμα που σου προσφέρει άνεση και αυθεντική, σπιτική θαλπωρή.

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως ό,τι τύπος και αν είσαι, όπου και αν σε οδηγεί ο δρόμος κάθε φορά, σε όποια νέα, πρωτόγνωρη εμπειρία, πλέον μπορείς να τη βιώσεις στο έπακρο, με το ιδανικό αυτοκίνητο και χάρη στα 10.000 ευρώ, ένα ποσό που θα ανανεώνεται κάθε μήνα για δέκα χρόνια στον λογαριασμό σου. Συνεπώς, πάρε τον χρόνο σου για να πραγματοποιήσεις μία εντατική έρευνα αγοράς, πριν αποφασίσεις να «παντρευτείς» το αυτοκίνητο των ονείρων σου.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024