
Τάμτα: «Ήμουν ντροπαλή και καλή μαθήτρια»
Η τραγουδίστρια μιλά για τις δύσκολες στιγμές της στη Γεωργία.
Την Τάμτα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη χώρα στην οποία μεγάλωσε και την σχέση με την κόρη της.
«Είχα και άσχημες στιγμές στη Γεωργία. Θυμάμαι εικόνες του στρατού και τα τανκς να περνάνε έξω από το σπίτι μου. Ήμουν αρκετά ντροπαλή σαν παιδί αλλά και καλή μαθήτρια».
Για την σχέση με την κόρη της λέει
«Είμαι κανονική μαμά. Η κόρη μου είναι ανεξάρτητη από τα 18 της. Είμαι πολύ τυχερή που έχω μία κόρη».
Τα ρατσιστικά σχόλια
«Πίσω από την πλάτη μου σαφέστατα και θα έχουν ειπωθεί πράγματα. Γενικά με ενοχλούν τα ρατσιστικά σχόλια, πάντα με ενοχλούσαν».
Η αμφίεση της στο Halloween
Η Τάμτα είναι γνωστή για το ιδιαίτερα εκκεντρικό στιλ της, αλλά και τις μεταμφιέσεις που κάνει κατά καιρούς. Η τραγουδίστρια πήγε σε Halloween πάρτι και δημοσίευσε φωτογραφίες της.
Όπως είδαμε η Τάμτα πήγε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι με ένα τρομακτικό gothic look ενώ φωτογραφήθηκε με ένα πτώμα…
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)





