Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τάμτα δείχνει για πρώτη φορά το σπίτι που μεγάλωσε στη Γεωργία

Η Τάμτα δείχνει για πρώτη φορά το σπίτι που μεγάλωσε στη Γεωργία

«Tα παράθυρα του γλυκού μου σπιτιού που με μεγάλωσε στην παλιά και όμορφη περιοχή της Τιφλίδας. Συνήθιζα να βγαίνω από το παράθυρο και να τραγουδάω με την καρδιά μου στους γείτονές μου» έγραψε η ποπ σταρ.

Στην πατρίδα της, τη Γεωργία ταξίδεψε η Τάμτα και ανέβασε στιγμιότυπα στο Instagram δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από το σπίτι όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, αλλά και από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά της.

Όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο, όταν ήταν μικρή, καθόταν σε ένα συγκεκριμένο παράθυρο και τραγουδούσε σε όλη τη γειτονιά.

«Tα παράθυρα του γλυκού μου σπιτιού που με μεγάλωσε στην παλιά και όμορφη περιοχή της Τιφλίδας. Συνήθιζα να βγαίνω από το παράθυρο και να τραγουδάω με την καρδιά μου στους γείτονές μου», έγραψε στο βίντεο που πόσταρε στα story στo Instagram.

Σε άλλο βίντεο, η Τάμτα μάς «συστήνει» τον άνθρωπο που της έφτιαξε το προφίλ της σε σκίτσο, όταν ήταν μόλις 4 ετών.

«Η ζωή είναι μαγική. Εγώ όταν ήμουν μικρή 10-11 ετών, δεν είχαμε ρεύμα στο σπίτι ούτε τηλεόραση. Πήγαινα στο σπίτι των ξαδέρφων μου τα Σαββατοκύριακα για να βλέπω τηλεόραση και Mtv. Έβλεπα τη Madonna. Και ξαφνικά περνάνε κάποια χρόνια και βλέπω τη Μαντόνα μπροστά μου. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία το πώς θα δεις όλο αυτό που συμβαίνει» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο After Dark.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την επίσκεψή της στην Γεωργία 

«Ήμουν τολμηρή και τρελή στην εποχή μου και στη χώρα μου. Καταπίεσα όμως πολλές φορές τον εαυτό μου τότε και πολλές φορές είχα ενοχές που ήθελα να ξεφύγω από το γάμο μου. Αισθανόμουν ότι δεν έκανα κάτι σωστά, ότι ήταν ανήθικο που ήθελα να χωρίσω. Ήταν μεγάλο ταμπού το διαζύγιο τότε. Δεν μπορούσες να χωρίσεις. Τι θα έλεγε ο κόσμος; Πώς θα συνέχιζες ως γυναίκα τη ζωή σου μόνη σου; Αισθανόμουν ότι θα κριθώ πολύ αυστηρά.

»Αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινα πολλά χρόνια εγκλωβισμένη μέσα σε μια κατάσταση. Δεν μπορούσα να πάρω την απόφαση να φύγω, φοβόμουν. Βέβαια, παντρεύτηκα 14 χρόνων. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη δική μου ιστορία με αυτά που βιώνουν οι σύγχρονες γυναίκες, γιατί ήμουν μέσα σε μια πολύ διαφορετική συνθήκη. Ως γυναίκα, βέβαια, μου είχε περαστεί ένας μεγαλύτερος φόβος σε σχέση με αυτό που ήθελα να κάνω. Έτσι αναγκάστηκα να κάνω πολλή υπομονή, μέχρι που πήρα απόφαση και έκανα την αλλαγή που επιθυμούσα στη ζωή μου» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town το 2021.

«Από την οικογένεια μου δεν κρίθηκα καθόλου αυστηρά. Ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζαν, ειδικά η μητέρα μου. Αλλά δυστυχώς η κοινωνία, είτε το θέλουμε είτε όχι, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στις ζωές μας. Πρέπει ή να διορθωθεί η κοινωνία ή να αποβάλλουμε αυτό το «τι θα πει ο κόσμος» από το μυαλό μας. Ξέρω ότι υπάρχουν ακόμη πολλές γυναίκες που προσπαθούν ν’ αλλάξουν τη ζωή τους. Έχοντας ζήσει όλα αυτά από μικρή ηλικία, θα τους έλεγα να μιλάνε, να τολμάνε, να μη φοβούνται. Από μικρούς μας μάθαιναν πως ό,τι συμβαίνει στην οικογένεια δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Δεν είμαι αυτής της λογικής πια. Μπορεί να βολεύει αυτό μια οικογένεια, αλλά δεν λειτουργεί με υγιή τρόπο για όλα τα μέλη. Πρέπει όποιος νιώθει εγκλωβισμένος κάπου να μιλήσει, να ζητήσει βοήθεια. Και αν δεν έχει κάποιον άνθρωπο στο περιβάλλον του να τον βοηθήσει να τηλεφωνήσει στις ειδικές γραμμές που υπάρχουν και να ζητήσει βοήθεια» θα πει στην ίδια συνέντευξή της στο Down Town.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024