Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 5-15: Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν την Γιουγκ

Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 5-15: Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν την Γιουγκ

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στην Κροατία και επικράτησε με 5-15 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, για να «σφραγίσει» σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός με μία καταιγιστική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, πήρε μία εύκολη και ευρεία σε σκορ νίκη μέσα στην Κροατία, επί της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με 5-15, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League.

O Ολυμπιακός αν και στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων στο «Παπαστράτειο», είχε επικρατήσει δύσκολα στα πέναλτι με 16-15, στην Κροατία απέδειξε πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Μπούριτς, όμως με 2/2 στον παίκτη παραπάνω με τους Παπαναστασίου και Μπούσλιε.

Ένα σουτ από μακριά του Παπαναστασίου έκανε το 1-3, πριν μειώσει ο Λάζιτς πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου σε 2-3.

Το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου είχε πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, όμως ο Ολυμπιακός με εξαιρετικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (3/4 σε εκείνο το σημείο), έβαλε δυο γκολ με τον Γενηδουνιά για να ξεφύγει στο σκορ με 2-5.

Ο Μπίγιατς ήταν ανίκητος και highlight του ημιχρόνου ήταν η απόκρουση πέναλτι του Κροάτη τερματοφύλακα των Πειραιωτών, σε νεκρό χρόνο στο τέλος πρώτου ημιχρόνου, για να μείνει το 2-5.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βάμος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, σε πέναλτι που εκτέλεσε. Ο ίδιος όμως λίγο αργότερα έκανε το 2-6.

Ο Φουντούλης έκανε το 2-7, πριν μειώσει με 2 συνεχόμενα γκολ η Γιουγκ σε 4-7. Ο Ολυμπιακός με δύο κερδισμένα πέναλτι και εύστοχες εκτελέσεις των Γενηδουνιά και Φουντούλη έκανε το 4-9.

Η Ντουμπρόβνικ έδειξε ικανή να βγάλει αντίδραση, σκοράροντας στην πρώτη της επίθεση στο 4ο οκτάλεπτο για το 5-9, όμως κάπου εκεί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να «τελειώσει» το παιχνίδι και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε ένα επιμέρους 0-6, (Νικολαΐδης, Βάμος, Παπαναστασίου, Αλαφραγκής, Δερβίσης και Γενηδουνιάς) για το τελικό 5-15.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024