Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά την διακοπή το ντεμπούτο του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις

Μετά την διακοπή το ντεμπούτο του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μπέτις, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, και έκανε γνωστό πότε ο Έλληνας αμυντικός θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εδώ και λίγες μέρες είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μπέτις. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, μετά τον Ολυμπιακό, κι έτσι θα αγωνιστεί σε ένα ακόμα κορυφαίο πρωτάθλημα μετά το Καμπιονάτο, τη Μπουντεσλίγκα και τη Πρέμιερ Λιγκ.

Ο προπονητής της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ερνάν Κορτές ρωτήθηκε για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Έλληνας άσος, με το Χιλιανό τεχνικό να απαντά πως το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί μετά την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

«Σωματικά, όλες του οι ιατρικές εξετάσεις λένε ότι είναι εντός φυσιολογικών ορίων, τόσο σε λίπος όσο και σε βάρος. Έτσι προσαρμόζεται στη σωματική άσκηση μιας επαγγελματικής ομάδας, η οποία είναι διαφορετική από το να την κάνει μόνος του στο σπίτι.

Πρέπει να προσαρμοστεί στο τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, οπότε πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος μετά το επόμενο διάλλειμα των εθνικών ομάδων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «βερδιμπλάνκος».

Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει το υπόλοιπο της σαιζόν.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024