Ένα μειοψηφικό μερίδιο στη Γουέστ Χαμ -εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο 1ο όμιλο του Europa League- είναι προς πώληση, ανακοίνωσε η Βανέσα Γκόλντ, κόρη του εκλιπόντος συμπροέδρου Ντέιβιντ Γκόλντ, όπως αναφέρει το Sky Sports:
«Θα σκεφτόμουν να πουλήσω ένα μέρος των μετοχών μας στον κατάλληλο συνεργάτη. Έχω μιλήσει με καθέναν από τους άλλους τρεις μεγάλους μετόχους της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, Ντάνιελ Κρετίνσκι και Τριπ Σμιθ, οι οποίοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί.
Οποιαδήποτε συναλλαγή για το αγορά μερικών από τις μετοχές μας θα έχει στο προσκήνιο την κληρονομιά του πατέρα μου, η οποία, φυσικά, δίνει προτεραιότητα στην αγαπημένη του Γουέστ Χαμ.
Έχω διορίσει την Rothschild & Co να μας συμβουλεύει σε οποιεσδήποτε συζητήσεις και θα κρατήσει ενήμερους τους άλλους μετόχους, τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας για κάθε σημαντική εξέλιξη», ανέφερε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, την επιθυμία αυτή ακολούθησε αμέσως το ενδιαφέρον αρκετών ξένων επενδυτών. Ανάμεσά τους φέρεται να υπάρχει και μια προσφορά από το Κατάρ. Να σημειωθεί ότι ο Σεΐχης Τζάσιμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι, είχε προσπαθήσει, χωρίς επιτυχία, για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.