Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Ίντερ Μαϊάμι ακύρωσε την περιοδεία στη Κίνα

H Ίντερ Μαϊάμι ακύρωσε την περιοδεία στη Κίνα

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι, ενημέρωσε πως η περιοδεία του αμερικανικού συλλόγου στη Κίνα το Νοέμβριο δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας «απρόβλεπτων περιστάσεων».

Η Ίντερ Μαϊάμι δε προκρίθηκε στα πλέϊ-οφ του ΜLS και είχε προγραμματίσει, αρχικά, περιοδεία στη Κίνα κατά την οποία η ομάδα του Λιονέλ Μέσι θα έδινε δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στη Qingdao Hainiu και τη Chengdu Rongcheng .

O Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μόλις κέρδισε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, θα ήταν  το κεντρικό πρόσωπο στη καμπάνια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου και ουσιαστικά θα αποτελούσε την ατραξιόν για τους φιλάθλους από τη Κίνα, οι οποίοι θα είχαν μια ευκαιρία να δουν από κοντά τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ‘Ιντερ Μαϊάμι το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) , η περιοδεία της ομάδας δε θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας ορισμένων «απρόβλεπτων περιστάσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι αναφέρει:

«Ο διοργανωτής της περιοδείας, NSN, ενημέρωσε την Ίντερ Μαϊάμι για την ακύρωση της περιοδείας της στην Κίνα λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων στην Κίνα.

Η φιλοδοξία της Ίντερ Μαϊάμι παραμένει να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά της παίζοντας μπροστά σε απίστευτους φιλάθλους από όλο τον κόσμο. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να διερευνά μελλοντικές ευκαιρίες με την NSN για την επίτευξη αυτού του στόχου».

Η NSN, από τη πλευρά της εξέφρασε τη λύπη της για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη και απέδωσε αυτή την αλλαγή στον πρόσφατο θάνατο του πρώην Κινέζου Πρωθυπουργού, Λι Κετσιάνγκ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024