Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ο διάβολος φορούσε Prada - Τι είπε η καθαρίστρια που έκλεβε επώνυμα καταστήματα ρούχων

Θεσσαλονίκη: Ο διάβολος φορούσε Prada – Τι είπε η καθαρίστρια που έκλεβε επώνυμα καταστήματα ρούχων

Μαζί με άλλες τρεις καθαρίστριες, έκλεψαν ρούχα αξίας 160.000 ευρώ από τα καταστήματα που εργάζονταν

«Μετανιωμένη» για τη δράση της δηλώνει η μία εκ των τεσσάρων καθαρίστριων που έκλεβαν σε τακτική βάση τα καταστήματα στα οποία εργάζονταν, καταφέρνοντας να αφαιρέσουν συνολικά προϊόντα αξία σχεδόν 160.000 ευρώ σε διάστημα λίγων μηνών στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Η 55χρονη που έμεινε στη φυλακή για 10 μήνες και που αποφυλακίστηκε χθες, μιλά στο Live News και περιγράφει τα γεγονότα από τη δική της οπτική γωνία.

Δηλώνει μετανιωμένη και ζητάει συγγνώμη τόσο από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, όσο και από τους στενούς συγγενείς της που πίκρανε. Εργαζόταν ως μέλος συνεργείου καθαρισμού και όπως ομολόγησε έκλεβε τις ώρες που δεν την έβλεπε κανείς.

Υποστηρίζει πως οι συναδέλφισσές της ξεκίνησαν, κι εκείνη ακολούθησε

H παράνομη δράση της ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021. Όταν η ίδια όπως λέει, άρχισε να παρασύρεται από τις άλλες καθαρίστριες.

Η μία κλοπή έφερε την άλλη και από ένα σημείο και μετά οι 4 καθαρίστριες έδειξαν να πιστεύουν πως τα όσα έκαναν δεν επρόκειτο να αποκαλυφθούν.

«Ειλικρινά μετανιώνω. Γι’ αυτό άρχισα, είδα τις άλλες και άρχισα να παίρνω και εγώ. Δεν παίρνανε κάθε μέρα τα κορίτσια αλλά όταν είχαν ευκαιρία. Οι άλλες παίρνανε ρούχα. Η ανάγκη, ο διάβολος μπέρδεψε το μυαλό μου, δεν ξέρω».

«Ειλικρινά μετανιώνω»

Οι 4 καθαρίστριες αφαιρούν ρούχα, faux bijoux, είδη σπιτιού και διακοσμητικά συνολικής αξίας 159.000 ευρώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα σε κάτι λιγότερο από 5 μήνες. «Εμείς καθαρίζαμε και το βράδυ φεύγαμε με το αμάξι μας» πρόσθεσε.

Ήταν η μόνη που μπήκε φυλακή για 10 μήνες – Αποφυλακίστηκε χθες

Οι άλλες 3 καθαρίστριες παρέμειναν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους, όμως εκείνη οδηγήθηκε στη φυλακή. «Όταν μπήκα στη φυλακή, οι τρεις πρώτες μέρες ήταν σοκ. δεν καταλάβαινα. Ήταν πολύ βρώμικα, με κατσαρίδες».

Οι έρευνες και η ανάλυση εικόνων από κάμερες ασφαλείας ήταν που οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη της. Ταυτόχρονα, τα κλοπιμαία βρίσκονταν στην ταράτσα του σπιτιού της και αυτό δεν της άφησε πολλά περιθώρια να αρνηθεί τις κατηγορίες που της αποδίδονταν.

Η λίστα με τα κλοπιμαία των… 160.000 ευρώ

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι 4 καθαρίστριες έκλεψαν από τα Zara ρούχα αξίας 79.000 ευρώ, από τα Zara Home διακοσμητικά και είδη σπιτιού συνολικής αξίας 29.000 ευρώ, από τα Stradivarius μπουφάν, φούστες και μπλούζες 24.000 ευρώ από το κατάστημα της Oysho εμπορεύματα 16.157 ευρώ και από το Massimo Dutti ρούχα, αρώματα, ακόμα και κρεμάστρες αξίας 11.579 ευρώ.

«Δεν είχα σκοπό να τα πουλήσω» είπε για όλα τα προϊόντα που έκλεψε μαζί με τις υπόλοιπες καθαρίστριες του συνεργείου.

Μόλις χθες η 55χρονη αποφυλακίστηκε και πλέον περιμένει το Εφετείο.

Αισιοδοξεί ότι τα δύσκολα έχουν περάσει και υπόσχεται πως στο εξής δεν θα απασχολήσει με τις πράξεις και τη συμπεριφορά της.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024