Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: «Η υπόθεση των υποκλοπών πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα»

Στέφανος Κασσελάκης: «Η υπόθεση των υποκλοπών πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα»

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα με τη εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελλάκης.

Κατά την συνάντηση αυτή όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, εξέφρασε «διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και «συμφωνήθηκε η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό». Ο κ. Κασελλάκης συνοδευόταν από το διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Μανώλη Καπνισάκη και τον επικεφαλής της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο ο κ. Κασελλάκης δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την ευχαριστούμε για το χρόνο της, συζητήσαμε με κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη Δικαιοσύνη αλλά και για την κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μια ισχυρή ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»

Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας».

Παράλληλα, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο νομικός σύμβουλος του κόμματος Μανώλης Βελεργάκης κατέθεσε υπόμνημα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ζήση που χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Όλη η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Συναντηθήκαμε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που την ευχαριστούμε για τον χρόνο της. Συζητήσαμε ως κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τις ανησυχίες μας.

Συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη Δικαιοσύνη, αλλά και για τη κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό.

Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θέλει μια ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και σ’ αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων Δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη στη χώρα του.»

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024