Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
iOS 17.1: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη μεγάλη ενημέρωση των iPhone

iOS 17.1: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη μεγάλη ενημέρωση των iPhone

Μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση, το νέο iOS 17.1 φέρνει νέες δυνατότητες στις προηγμένες λειτουργίες των iPhone και διορθώνει τυχόν σφάλματα.

Όλοι ενθουσιαστήκαμε με την τελευταία iOS ανανέωση, όμως σίγουρα παρατηρήσατε και κάποια σφάλματα. Τώρα η νέα iOS 17.1 έχει έρθει για να τα διορθώσει όλα, θα φέρει και νέες αλλαγές σε ορισμένα μοντέλα iPhone.

Τι νέο φέρνει στα iPhone το iOS 17.1

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές έχει να κάνει το AirDrop και πιο συγκεκριμένα θα μπορείτε να συνεχίσετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας, όπως οι φωτογραφίες σας,  ακόμη και εάν μετακινηθείτε εκτός εμβέλειας. Εάν τα iPhone σας βγουν εκτός, τότε η μεταφορά δεν θα διακοπεί αλλά θα ολοκληρωθεί μέσω Διαδικτύου.

Το iOS 17.1 φέρνει αλλαγές και στην Μουσική και συγκεκριμένα τρεις. Η λίστα με τα Αγαπημένα σας μεγαλώνει και θα μπορεί να περιλαμβάνει τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής. Διαθέσιμη θα είναι και η νέα συλλογή εξωφύλλων με σχέδια που αλλάζουν χρώματα για να αντικατοπτρίζουν την μουσική βάσει της λίστας σας. Στο κάτω μέρος κάθε playlist θα εμφανίζονται οι προτάσεις τραγουδιών για γίνει πιο εύκολη η προσθήκη νέας μουσικής σε κάθε λίστα.

Εάν ακόμα δεν την έχετε ανακαλύψει, η λειτουργία StandBy του iOS 17 μετατρέπει την συσκευή σας σε έξυπνη οθόνη όταν φορτίζει και τοποθετείται σε οριζόντιο προσανατολισμό. Όμως για τους χρήστες  iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max έρχεται ακόμα μία νέα δυνατότητα.

Θα μπορούν να απενεργοποιούν αυτόματα το StandBy μετά από 20 δεύτερα ή να το έχουν πάντα ενεργοποιημένο.

Ποια σφάλματα διορθώνονται;

Μεταξύ των επιδιορθώσεων, θα δείτε την βελτιωμένη αξιοπιστία του Screen Time που συγχρονίζεται μεταξύ των συσκευών, την καλύτερη ανίχνευση σφαλμάτων για χρήστες iPhone 14 και 15 ενώ θα μπορείτε να δείτε απρόσκοπτα τους προσαρμοσμένους και τους αγορασμένους ήχους κλήσης ως επιλογές.

Επιπλέον θα διαπιστώσετε καλύτερη απόκριση στο εικονικό QWERTY πληκτρολόγιο, σε περίπτωση που δεν βλέπατε το όνομα του καλούντος στις εισερχόμενες κλήσεις τώρα θα μπορείτε να το δείτε ενώ θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε κανονικά τη συσκευή σας, με την οθόνη της να κλείνει, χωρίς να μένει «φριζαρισμένη» η οθόνη σας.

Εάν ακόμα δεν έχετε βιώσει την νέα iOS εμπειρία τότε έχει έρθει η στιγμή να επενδύσετε στο νέο σας iPhone, το οποίο θα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 4.500.000+ προϊόντα.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024