Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Θύμα ανελέητης επίθεσης από σκύλο ράτσας πίτμπουλ έπεσε ένας 11χρονος στην Αρτέμιδα, την ώρα που έκανε ποδήλατο έξω από το σπίτι του στην Αρτέμιδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μανιασμένο σκυλί αφού πρώτα έριξε το παιδί στο οδόστρωμα, άρχισε να τον σέρνει από τα πόδια και να τον δαγκώνει στο κεφάλι, το πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα.
Μετά το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο από τη Λούτσα στο Παίδων όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς το ζώο του είχε τρυπήσει με τα δόντια το κρανίο.
Τον δάγκωσε σχεδόν σε όλο του το σώμα
Η επίθεση έγινε την ώρα που το παιδί έκανε ποδήλατο
Η μητέρα του παιδιού προέβη σε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Στις 14:05 ώρα της 28/10/2023 μετέβη στο Α.Τ. Σπατών-Αρτέμιδας η μητέρα του ανήλικου 11 ετών και κατέθεσε ότι την 19:10 της 26/10/2023 ο γιος της δέχτηκε επίθεση από σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ χρώματος λευκού, ιδιοκτησίας του (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα του ιδιοκτήτη), πλησίον της οικίας τους ενώ ο ανήλικος γιος της έκανε ποδήλατο.
Ειδικότερα, το τετράποδο αφού δάγκωσε το ανήλικο στα πόδια, τον πέταξε από το ποδήλατο και προσπάθησε να τον τραβήξει αρχικά από τα πόδια και έπειτα τον δάγκωσε στο κεφάλι και στο σβέρκο.
Ο ανήλικος αφού πάλεψε για λίγα λεπτά με το τετράποδο, κατάφερε και το απώθησε βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές.
Έπειτα σηκώθηκε και περπάτησε προς την οικία του όπου και τον βρήκε η μητέρα του. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Σπάτων από τον σύζυγο της και με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς πέραν των εκδορών και εκχυμώσεων στο πρόσωπο και τα πόδια, ένα δόντι του σκύλου, του τρύπησε το κρανίο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο ανωτέρω Νοσοκομείο».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου