Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έτσι λύνω τα προβλήματά μου»: Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας για τον ξυλοδαρμό της κόρης της

«Έτσι λύνω τα προβλήματά μου»: Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας για τον ξυλοδαρμό της κόρης της

Της είπαν να μην ξαναπάει στην Κηφισιά και πως «θα βγάλουμε μαχαίρι».

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μητέρα περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε η 15χρονη κόρη της στην Κηφισιά, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από συμμορία ανήλικων κοριτσιών.

Η 15χρονη είχε πάει βόλτα με μία φίλη της στην Κηφισιά και όπως επέστρεφαν στα σπίτια τους, είδαν μπροστά τους τέσσερα κορίτσια. Αρχικά, κοιτάξανε τη 15χρονη με έντονο ύφος και εκείνη είπε στη φίλη της «τι μας κοιτάνε έτσι αυτά τα κορίτσια;». Τότε, η παρέα κοριτσιών την άκουσε και η μία της τράβηξε το χέρι, της είπε «γιατί μιλάς έτσι για μένα;» και λίγο μετά τη χτύπησε στο κεφάλια «με κουτουλιά», όπως περιγράφει η μητέρα της ανήλικης που δέχθηκε την επίθεση.

«Λύνω τα προβλήματα με βία»

Η 15χρονη τότε εξήγησε τι είπε και τότε άλλη ανήλικη της απάντησε: «Δεν ξέρεις τι έχω ζήσει, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου με βία». Στη συνέχεια, την έβρισε.

Μετά, μία άλλη κοπέλα άρχισε να τη χτυπάει με χαστούκια και μπουνιές και εκείνη που την είχε χτυπήσει πρώτη τής ζήτησε το κινητό της και της είπε «θέλω λεφτά». Όταν το κορίτσι της είπε πως μπορεί να πάρει την τσάντα της και να δει ότι δεν έχει, της άρπαξε το κινητό, άνοιξε τη θήκη, πήρε χρήματα, επέστρεψε το κινητό και έφυγαν.

«Έχω χτυπήσει και άλλες σαν και σένα και έχω κουραστεί».

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος μιλώντας στο Open, της είπαν να μην ξαναπάει στην Κηφισιά και πως «θα βγάλουμε μαχαίρι». Μάλιστα, η ανήλικη δράστιδα τής είπε «έχω χτυπήσει και άλλες σαν και σένα και έχω κουραστεί».

Μετά από κατάθεση στην αστυνομία, εντοπίστηκε η μία κοπέλα που αναγνωρίστηκε από τη 15χρονη καθώς και από άλλη μία κοπέλα. Η 15χρονη δεν πήγε σχολείο για 10 ημέρες γιατί φοβόταν τη μία από τις κοπέλες που τη χτύπησαν, ενώ όπως λέει η μητέρα της είναι αρκετά φοβισμένη ακόμα.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024