Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Ανήλικοι ηλικίας 10 και 11 ετών λήστεψαν γυναίκα - Της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό

Πάτρα: Ανήλικοι ηλικίας 10 και 11 ετών λήστεψαν γυναίκα – Της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό

Οι δύο ανήλικοι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη

Μία αδιανόητη υπόθεση ληστείας εκτυλίχθηκε στην πλατεία Βουδ της Πάτρας, με θύμα μία γυναίκα και δράστες δύο ανηλίκους, ηλικίας μόλις 10 και 11 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, οι δύο ανήλικοι της επιτέθηκαν και της άρπαξαν με τη βία τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Έπειτα οι δύο δράστες το έβαλαν στα πόδια, με το ταραγμένο θύμα να ειδοποιεί την Αστυνομία για το περιστατικό. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα για τον εντοπισμό των δύο παιδιών, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Καλπάζει η παραβατικότητα μεταξύ ανηλίκων

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το θύμα, οι ανήλικοι είναι Ρομά.

Κλοπή τσάντας από Ι.Χ

Τα στοιχεία για την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα ανάμεσα στους ανηλίκους δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ανήλικοι έκλεψαν από ξεκλείδωτο όχημα στην Κέρκυρα, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να τους εντοπίσει. Σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Αργοστόλι

Στα χέρια των αστυνομικών βρέθηκαν επίσης τρεις ανήλικοι από το Αργοστόλι, οι οποίοι έκλεψαν δύο φιάλες διοξειδίου του άνθρακα αξίας 120 ευρώ, από τον προαύλιο χώρο μιας επιχείρησης στο Αργοστόλι.

Οι κλεμμένες φιάλες βρέθηκαν στην κατοχή τους όταν τους συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφαλείας και οι ανήλικοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας μαζί με τους γονείς τους στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για την πλημμελή εποπτεία τους.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024