Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καματερό: Τρεις ανήλικοι βίασαν μαθήτρια σε προαύλιο σχολείου

Καματερό: Τρεις ανήλικοι βίασαν μαθήτρια σε προαύλιο σχολείου

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό και προνογραφία ανηλίκων καθώς ο ένας εξ αυτών, την εξανάγκασε εκ νέου σε ασελγείς πράξεις και βιντεοσκόπησε την πράξη.

Τρία ανήλικα αγόρια κλήθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων Αττικής με την κατηγορία πως βίασαν από κοινού 13χρονη μαθήτρια στο προαύλιο του σχολείου στην περιοχή του Καματερού.

Ο ένας από τους ανήλικους, ο 14χρονος, εξανάγκασε εκ νέου την ανήλικη σε αντίστοιχες πράξεις, τις οποίες κατέγραψε με το κινητό του

Από την χρονική αναφορά των συμβάντων τα γεγονότα κατά πάσα πιθανότητα συνέβησαν ενώ τα σχολεία ήταν ανοιχτά. Στο κινητό του ενός μαθητή βρέθηκαν περισσότερα βίντεο με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξετάζει την πιθανότητα τέλεσης και άλλων βιασμών.

Το χρονικό του ομαδικού βιασμού

Η καταγγελία από την ανήλικη και τους γονείς της έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2023.Σε αυτήν αναφέρονταν πως τρεις ανήλικοι ηλικίας 14, 15 και 17 χρινών αντίστοιχα, εξανάγκασαμ την 13χρονη σε ασελγείς πράξεις στο προαύλιο του γυμνασίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 14χρονος εξανάγκασε πάλι την ανήλικη σε αντίστοιχες ασελγείς πράξεις. Μάλιστα κατέγραψε την κακοποίηση της ανήλικης με το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να κοινοποιεί το βίντεο σε τρίτα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος της 13χρονης.

Στις 29 Σεπτεβρίου, έπειτα από την καταγγελία οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν, ενώ στο κινητό του 14χρονου βρέθηκε και το επίμαχο βίντεο. Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και μετά την απολογία τους, τους επιβλήθληκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση.

Τα τρία άτομα φέρονται να οδήγησαν το κορίτσι σε σημείο χωρίς οπτική επαφή με τρίτα πρόσωπα και την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η ανήλικη στην Ελληνική Αστυνομία δεν υπήρξε συνέναισή της.

Η 13χρονη αποφάσισε να μιλήσει μετά τον διαμοιρασμό του βίντεο, ενώ η αστυνομία βρήκε πολλά περισσότερα βίντεο στο κινητό του 14χρονου.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024