Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Υπάρχει δεύτερη διαθήκη;

Μαίρη Χρονοπούλου: Υπάρχει δεύτερη διαθήκη;

Τι απαντά ο δικηγόρος της αγαπημένης ηθοποιού που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου. Όπως λέει ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, η διαθήκη βρέθηκε ωστόσο «καθυστέρησε η δημοσίευσή της. Θα γίνει αυτήν την εβδομάδα».

Πώς εμπλέκεται το «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Από εκεί και πέρα περιπλέκονται τα πράγματα γιατί εχθές είχαμε μια δική στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος (σ.σ. ο πρόεδρος του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’) εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

«Δεν υπάρχει άλλη διαθήκη»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου, αυτή είναι η μία και μοναδική διαθήκη που άφησε η αγαπημένη ηθοποιός, καθώς οι οδηγίες για την καύση της δεν ήταν διαθήκη, «αλλά ένα έγγραφο».

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας είναι η διάρρηξη που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της στην Παλλήνη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εκλάπησαν αντικείμενα αξίας, ωστόσο στόχος των διαρρηκτών φαίνεται πως ήταν έγγραφα.

«Έχουμε ζητήσει να γίνει σφράγιση και απογραφή γιατί δεν ξέρουμε τι υπάρχει εκεί μέσα».A

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024