Ρώμη: Σκύλος έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πάνω σε έγκυο
Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη η έγκυος, σκοτώθηκε το σκυλάκι
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια 28χρονη έγκυος όταν ένας σκύλος έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στη Ρώμη και προσγειώθηκε πάνω της.
Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, συνέβη στην Πιάτσα ντι Σπάνια.
Η έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, χωρίς όμως να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της.
Το σκυλάκι, ένα ροτβάιλερ, σκοτώθηκε από την πτώση.

Το σκυλάκι πεσμένο στο δρόμο / Πηγή: Corriere della Sera
Μόλις ο σκύλος έπεσε από το μπαλκόνι, κόσμος βγήκε πανικόβλητος στον δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 28χρονη, η οποία βρίσκεται στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης.
«Ακούστηκε ένας θόρυβος σαν πυροβολισμός» δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες. «Μετά παρατήρησα τον σκύλο που είχε πέσει από το παράθυρο» συμπλήρωσε.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι ο σκύλος να έπεσε από το μπαλκόνι ενώ κυνηγούσε μια από τις γάτες που μένουν στο ίδιο διαμέρισμα, σύμφωνα με την Corriere della Sera.
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442