Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Τον έριξε… ξερό στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Τον έριξε… ξερό στη Λεωφόρο

Η Ρεν… τιμώρησε (1-2) τον Παναθηναϊκό και τον «γκρέμισε» από την κορυφή του 6ου ομίλου.

Πλήρωσε τα λάθη του και ενδέχεται να… μπλέξει ο Παναθηναϊκός.

Με τον Γκουιρί να… χορεύει, η Ρεν άλωσε τη Λεωφόρο (1-2) και έριξε από την κορυφή την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η γαλλική ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να πέφτει πλέον στη 2η θέση του 6ου ομίλου με 4 πόντους.

Βέβαια, μπορεί να βρεθεί ακόμα και 3ος, καθώς δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα. Γενικά, η εντός έδρας ήττα από τη Ρεν βάζει σε περιπέτειες το τριφύλλι.

Εξαιρετικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Μπρινιόλι, έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις τον Παναθηναϊκό.

Μείωσε από την άσπρη βούλα ο Ιωαννίδης, αλλά οι πράσινοι δεν είχαν τις αντοχές για κάτι καλύτερο στα εναπομείναντα λεπτά του ματς.

Γκουιρί και… παγωμάρα στη Λεωφόρο

Με την κλασική… συνταγή παρέταξε τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ρεν ο Γιοβάνοβιτς. Παρόλα αυτά, οι πράσινοι δεν μπήκαν και πολύ καλά στο ματς και το πλήρωσαν ακριβά. Με την πρώτη της επίσκεψη στην μεγάλη περιοχή του Μπρινιόλι (8΄), η γαλλική ομάδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.

Μετά από γλυκιά σέντρα, ο Γκουιρί πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έγραψε το 0-1 για τη Ρεν, παγώνοντας τη Λεωφόρο. Μάλιστα, το γρήγορο γκολ έδωσε φτερά στους Γάλλους, που έφτασαν μια ανάσα και από δεύτερο τέρμα: Σουτάρα του Γκουιρί, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το ματς, χάνοντας ευκαιρίες για την ισοφάριση. Το σουτ του Τζούρισιτς μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ, ενώ στο 41′ ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Τετ α τετ για τον Ελληνα επιθετικό με τον Μανταντά, αλλά άστοχο.

Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν και ένα λεπτό αργότερα, σπατάλησαν και νέα ευκαιρία. Ο Τζούρισιτς έκανε υπέροχη ενέργεια, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανταντά.

Κάπως έτσι, το ημίχρονο έφυγε με τη Ρεν μπροστά στο σκορ.

Νέο σοκ και πάλι με το… καλησπέρα

Ξανά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, η Ρεν… πάγωσε τη Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό. Τρομερό εναέριο τακουνάκι από τον Καλιμουεντό και 0-2 για τους Γάλλους, που τιμώρησαν όλα τα αμυντικά κενά των πρασίνων.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίεσε και μείωσε το σκορ στο 60ο λεπτό. Από την άσπρη βούλα, ο Ιωαννίδης έκανε το 1-2 και έβαλε ξανά στον αγώνα τους πρασίνους.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπρινιόλι έσωσε την εστία του από το τρίτο γκολ. Μάλιστα, στο 81′ και πάλι ο Ιταλός τερματοφύλακας κατέβασε ρολά σε προσπάθεια του Γκουιρί.

Οι πράσινοι βγήκαν μαζικά μπροστά στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (62’ Βιλένα), Αράο, Τζούρισιτς (74’ Σπόραρ), Μπερνάρ (61’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης, Παλάσιος (62’ Μαντσίνι).

ΡΕΝ (Μπρούνο Τζενεσιό / 4-3-3): Μανταντά, Ασινιόν, Ομαρί, Μπελοσιάν, Τρουφέρ (80’ Τεατέ), Μπουριγκό (31’ Σανταμαρία), Μάτιτς, Λε Φι (46’ Ριεντέ), Μπλας, Καλιμουεντό, Γκουιρί (92’ Τεριέ).

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024