Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης σε ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ανήθικο και απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει, θα το αλλάξουμε

Κασσελάκης σε ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ανήθικο και απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει, θα το αλλάξουμε

Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε γι' αυτό που παρέχετε, που είναι η ζωή, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με εκπροσώπους των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Κασσελάκη σημειώνοντας ότι έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τα νοσοκομεία και την υγεία συνολικά στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους τόσο στο κομμάτι της ηθικής συμπαράστασης όσο και της οικονομικής στήριξής τους, αφού οι μισθοί τους είναι πολύ χαμηλοί.

Αδιανόητο, ανήθικο και απάνθρωπο χαρακτήρισε ο κ. Κασσελάκης το καθεστώς κάτω από το οποίο καλούνται να ασκήσουν τα καθήκοντά τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

«Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε γι’ αυτό που παρέχετε. Το οποίο είναι ζωή. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ, αλλά θα την αλλάξουμε», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Κ.Ε.Π.Υ) ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη.

«Εσείς είστε οι άριστοι της κοινωνίας και εμείς ως πολιτεία και ως κοινωνία πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν η εργαζόμενοι ζήτησαν τη στήριξή του στην έκκλησή τους για οικονομική ενίσχυση καθώς αμείβονται με βασικό μισθό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεναγήθηκε σε ασθενοφόρο και στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ από τον συντονιστή Κωνσταντίνο Χολίδη, τον γιατρό Δημήτρη Άλλιο και τη διασώστρια Χριστίνα Γωγούλη.

Απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Χολίδης μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντάει ότι «τα γνωρίζει» καθώς και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, έχει εργαστεί ως διασώστης.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024