Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ρίχνουν στο κάρμα για την πτώση του Πικέ - «Θα σέβεσαι τη βασίλισσα»

Τα ρίχνουν στο κάρμα για την πτώση του Πικέ – «Θα σέβεσαι τη βασίλισσα»

Η πτώση του Πικέ δεν έμεινε ασχολίαστη από τους θαυμαστές της Σακίρα που θεωρούν πως του άξιζε μετά από τον χωρισμό με την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Οι θαυμαστές της Σακίρα πιστεύουν πως φταίει το κάρμα για την πτώση του πρώην συντρόφου της Ζεράρ Πικέ από τη σκηνή.

Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που ο Ζεράρ Πικέ έπεσε κατά λάθος σε μια τρύπα στη σκηνή στην εκδήλωση έναρξης του τουρνουά Kings League Americas 7-on-7 το βράδυ της Τρίτης.

Σε πλάνα που εξασφάλισε το TMZ, ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου φαίνεται να περπατά στο πλάι της σκηνής για να αλληλεπιδράσει με τους θαυμαστές του, αν και δεν τα κατάφερε.

Μην είσαι ασεβής στη βασίλισσα της σκηνής και μετά περιμένεις από τη σκηνή να σε σεβαστεί

Καθώς σήκωσε το τηλέφωνό του, έκανε ένα βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση, έπεσε και χάθηκε από το οπτικό πεδίο, οδηγώντας τους ανήσυχους θαυμαστές του να κοιτάξουν γρήγορα κάτω από τις μπάρες ασφαλείας για να ελέγξουν πως είναι καλά.

Ο Πικέ φέρεται να μπόρεσε να κάνει ελιγμούς για να βγει από την τρύπα και δεν τραυματίστηκε από την πτώση του.

Η τιμωρία για την απιστία στη Σακίρα

Οι θαυμαστές της Σακίρα μπήκαν αμέσως στο Twitter για να κατακεραυνώσουν τον Ισπανό αθλητή, υποστηρίζοντας ότι η πτώση ήταν η τιμωρία του επειδή φέρεται να την απάτησε πριν από τον χωρισμό τους.

«Μην είσαι ασεβής στη βασίλισσα της σκηνής και μετά περιμένεις από τη σκηνή να σε σεβαστεί», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

«Δεν μπορείς να ξεφύγεις από το κάρμα, καλά να πάθεις Πικέ», σχολίασε άλλος χρήστης σύμφωνα με το PageSix, με άλλον να υποστηρίζει πως τον επηρέασε το «βουντού της Σακίρα». Άλλοι χαρακτήρισαν την πτώση «ντροπιαστική», σημειώνοντας μάλιστα πως «την άξιζε».

Η 46χρονη τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie”» και ο Ζεράρ Πικέ, 36 ετών, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022 με ένα σύντομο μήνυμα προς τους θαυμαστές.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή του δήλωση. «Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητό μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» τόνιζαν. Το λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει τον Μίλαν, 10 ετών, και τον Σάσα, 8 ετών.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024