Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο

Υπό συζήτηση η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για από κοινού περιβαλλοντικές δράσεις μεταξύ των δύο Δήμων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τον  Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Γιάννη Κωνσταντάτο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Οι κ.κ. Μώραλης και Κωνσταντάτος είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν αυτοδιοικητικά θέματα, καθώς και το ενδεχόμενο υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων και του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), που αφορά στην υλοποίηση συνεργειών περιβαλλοντικού σκοπού.

Δράσεις Περιβαλλοντικού χαρακτήρα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον φίλο, Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρο του  ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο. Συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων που άπτονται του ενδιαφέροντος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκτενής αναφορά έγινε στις σημαντικές περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει ο Δήμος Πειραιά. Διαπίστωσα ότι γίνεται συστηματική δουλειά στον ΣΠΑΥ, ακόμη και με εθελοντές Πειραιώτες.

Σε αυτή την κατεύθυνση εξετάζουμε  με τον Γιάννη Κωνσταντάτο το ενδεχόμενο υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων και του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού, για την υλοποίηση συνεργειών περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Το επόμενο διάστημα θα συναντηθούμε εκ νέου, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε τη συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κωνσταντάτο για την θερμή υποδοχή και την παραγωγική συζήτηση».

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε:  «Με ιδιαίτερη χαρά, είδα κατά τη διάρκεια της συνάντησής μου, με τον φίλο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έναν Πειραιά που αναζητάει και περιβαλλοντικές λύσεις και τρόπους ενεργοποίησης σε μια σειρά ζητημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η μεγάλη αγκαλιά του ΣΠΑΥ είναι έτοιμη να διευρυνθεί με κοινό στόχο την προστασία του δασικού μας πλούτου».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024