Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιστρέφει ο Κούγιας ως δικηγόρος της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιστρέφει ο Κούγιας ως δικηγόρος της

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο όπου θα είναι παρόντες στο δικαστήριο οι μάρτυρες υπεράσπισης

Με τον Αλέξη Κούγια στα έδρανα της υπεράσπισης θα συνεχιστεί αύριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δικάζεται για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο δικαστήριο προσκομίστηκαν δηλώσεις του κ. Κούγια και της συνεργάτιδας του με τις οποίες αποδέχονται τον εκ νέου διορισμό τους από την κατηγορούμενη . Ωστόσο μέσω των γραπτών δηλώσεων τους ζήτησαν τη διακοπή της δίκης για αύριο επικαλούμενοι διαφορετικά κωλύματα, ο κ. Κούγιας δικαστήριο στη Ξάνθη και η συνεργάτιδα του πρόβλημα υγείας οδοντιατρικής φύσης.

Το δικαστήριο εξέτασε τα κωλύματα τα οποία αποδείχθηκαν πραγματικά και τελικά η δίκη διεκόπη για αύριο μετά από αίτημα της διορισμένης συνηγόρου της κατηγορούμενης που ζήτησε περισσότερο χρόνο.

Η δίκη διεκόπη για αύριο

Η πρόεδρος ενημέρωσε την κατηγορούμενη ότι εφόσον αύριο είναι παρόντες στο δικαστήριο οι μάρτυρες υπεράσπισης θα εξεταστούν, ενώ, σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει η απολογία της, επισημαίνοντας της ωστόσο ότι εφόσον το επιθυμεί μπορεί να κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής.

Νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει την επιστροφή του Αλέξη Κούγια στα έδρανα της υπεράσπισης ανακαλώντας τον διορισμό των δύο εκ των τριών δικηγόρων που όρισε αυτεπαγγέλτως το δικαστήριο μετά την παραίτηση του συνηγόρους της για να μπορέσει να συνεχιστεί η δίκη.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας ενημερώσω ότι επιθυμώ να παύσω τις 2 από τις 3 συνηγόρους γιατί θα επανέλθει ο κ. Κούγιας με τη συνεργάτιδα του» είπε η Ρούλα Πισπιριγκου εξηγώντας προς τους δικαστές ότι ζήτησε από τον κ. Κούγια να επιστρέψει κι εκείνος δέχτηκε.

«Δεν έχουν έρθει σε καμία επικοινωνία με εμένα, δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας. Επικοινώνησε η αδελφή μου με τον κ. Κούγια και ρωτήσαμε αν θα επέστρεφε στην υπόθεση και είπε ναι» είπε η κατηγορούμενη αιτιολογώντας την απόφαση της να ζητήσει την επιστροφή του Αλέξη Κούγια .

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024