Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision - «Είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου»

Η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision – «Είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου»

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που η Μαρίνα Σάττι δέχεται πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024, καθώς η νεαρή καλλιτέχνιδα επιλέχθηκε για τον διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4», με την ίδια να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις. «Λοιπόν, είναι κάτι που το συζητάμε εδώ και κάποια χρόνια. Σίγουρα ο προηγούμενος καιρός δεν ήταν για να συμβεί. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι κι εγώ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, έχω κάνει τα πράγματα που θέλω, έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα γιατί δεν ήξερα τίποτα. Το να βγάζω τραγούδια, να έχω ομάδα, να έχω συνεργάτες», δήλωσε για την απόφαση να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

«Μου έχει ξαναγίνει πρόταση. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά. Δεν ξέρω τι άλλαξε, σκέφτηκα ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ, δεν έχω άχγος. Μοιάζει με τα ταξίδια που κάνω, που παίζουμε σε φεστιβάλ, γνωρίζουμε άλλους μουσικούς από άλλες χώρες. Έτσι το φαντάζομαι. Θα δείξει αν είναι έτσι. Ανυπομονώ. Αν μπω στη διαδικασία να το σκεφτώ σαν διαγωνισμό, δεν υπάρχει, θα με αγχώσει», πρόσθεσε η Μαρίνα Σάττι.

Μου έχει ξαναγίνει πρόταση. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά. Δεν ξέρω τι άλλαξε, σκέφτηκα ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ, δεν έχω άχγος

Εξήγησε μάλιστα πως δεν έχει ανακοινώσει τα ευχάριστα στους δικούς της ανθρώπους. «Στη μαμά μου δεν το έχω πει. Τώρα θα το μάθει. Πάλι θα μου πει ότι τα μαθαίνει όλα τελευταία. Στον αδερφό μου το έχω πει. Και στον δάσκαλο τραγουδιού. Αυτές τις μέρες που το σκέφτομαι, καταλαβαίνω ότι είναι ένα ωραίο κίνητρο για να κάτσω πάλι να ασχοληθώ», εξήγησε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει τραγούδι»

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν έχει επιλεχθεί ακόμα το τραγούδι που θα ερμηνεύσει. «Δεν υπάρχει τραγούδι. Έχουμε ιδέες, έχω κι εγώ κάποια δικά μου. Αλλά επειδή είναι ωραίο να υπάρχει διάλογος. Η ΕΡΤ έχει κάνει μια ανακοίνωση ότι για τη φετινή Eurovision μπορούν οι παραγωγοί να στείλουν τις προτάσεις τους», συνέχισε η Μαρίνα Σάττι.

«Ελπίζω σε μια εξέλιξη. Θα κάνω αυτό που είμαι όμως. Αυτό συζητούσαμε και με την ΕΡΤ. Εκπροσωπώντας μια χώρα, θες να δείξεις κάτι από αυτή και μέσα στο πρότζεκτ, που έτσι κι αλλιώς υπήρχε αυτή η σκέψη. Αυτή την έρευνα κάνω, αυτόν τον πειραματισμό με τα τραγούδια», πρόσθεσε.

«Να πω κάτι τρελό. Πριν δύο μήνες, παίξαμε στο Μάλμε της Σουηδίας. Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω πολλή όρεξη για δουλειά και με πολλούς συνεργάτες που έχουμε πει να συνεργαστούμε, είμαστε πολύ καλά. Έχουν απαντήσει θετικά. Οπότε λέω, μήπως κάθε χρόνο να το κάνω αυτό για να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που θέλω;», σημείωσε κλείνοντας.

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024