Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαζεύει η Κουμουνδούρου τις... τρεις διαγραφές Κασσελάκη - Δελφινάριο ο ΣΥΡΙΖΑ

Μαζεύει η Κουμουνδούρου τις… τρεις διαγραφές Κασσελάκη – Δελφινάριο ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι λένε στην Κουμουνδούρου για τις τρεις διαγραφές που... πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν τα μεσάνυχτα, που, αργότερα, μετατράπηκαν σε «παραπομπές»

Τα… μαζεύει η Κουμουνδούρου μετά το «έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ» και τις διαγραφές των Δημήτρη Βίτσα, Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Φίλη, καθώς, σύμφωνα με πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η συγκεκριμένη ατάκα του Στέφανου Κασσελάκη αφορούσε απλά την… παραπομπή τους στα όργανα.

Ίδια ατάκα όπως και με τον Τζουμάκα

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου, «ο πρόεδρος χρησιμοποίησε τη γνωστή έκφραση και από τούδε και στο εξής θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες».

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ακριβώς ατάκα χρησιμοποιήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη και στην προ ημερών παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη οι «διαγραφές» ή «παραπομπές» των κ.κ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη ήρθαν, καθώς, «εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα».

«Κάποιοι μάς «πνίγουν» με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση»

Ο κ. Κασσελάκης επισημαίνει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως «οι εσωκομματικοί τηλεοπτικοί χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μας στερήσουν την επόμενη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει πως «κάποιοι μάς «πνίγουν» με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση – αλλά εμφανίζονται ως «στελέχη ΣΥΡΙΖΑ» κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους».

Παρά ταύτα, όμως, ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει, πως λυπάται ιδιαίτερα για τον Δημήτρη Βίτσα, με τον οποίο, όπως λέει, « είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ».

Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχω λάβει σαφή εντολή από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι εσωκομματικοί τηλεοπτικοί χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μας στερήσουν την επόμενη».

Σκληρή τακτική από τον Κασσελάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Επί πέντε τουλάχιστον χρόνια συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από μερικές ημέρες δήλωσα ρητά ότι αυτή η πρακτική δε γίνεται πλέον ανεκτή.

Ο κόσμος διψά να αναδείξουμε θέματα, να κάνουμε αντιπολίτευση. Και εγώ το ίδιο, περισσότερο από όλους.

Αντ’ αυτού, κάποιοι μάς «πνίγουν» με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση – αλλά εμφανίζονται ως «Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ» κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους.

Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ.

Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχω λάβει σαφή εντολή από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Οι εσωκομματικοί τηλεοπτικοί χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μας στερήσουν την επόμενη.

Σε όσους με εμπιστεύθηκαν, αλλά και σε όσους εμπιστεύθηκαν την διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση:

Είστε ισότιμα μέλη με μένα και κάθε άλλο στέλεχος. Λίγη υπομονή ακόμα. Ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας».

Οι αντιδράσεις Βίτσα, Σκουρλέτη μετά τη διαγραφή – «Ο Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ»

Δημήτρης Βίτσας και Πάνος Σκουρλέτης προχώρησαν στις πρώτες αντιδράσεις μετά τη βραδινή διαγραφή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Δημήτρης Βίτσας τόνισε με ανάρτηση στο Facebook, απαξιωτικά, πως «μην δίνετε σημασία, δεν αξίζει τον κόπο. Η αριστερά θα συνεχίσει με ή χωρίς αυτούς/ες…».

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα»

Από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» ότι είδε τη διαγραφή του στα δελτία ειδήσεων. «Περιμένουμε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες, όπως προβλέπεται από το καταστατικό», πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής.

Ακόμη, ανέφερε, πως, «ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα».

Αναμένεται η τοποθέτηση Φίλη

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του Νίκου Φίλη, που έχει αποτελέσει έναν από τους πιο σκληρούς επικριτές του Στέφανου Κασσελάκη. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί είχε πει ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας καθώς, «τίθεται ζήτημα του τι εκπροσωπεί ο κ. Κασσελάκης».

Σημειώνεται ότι τα ονόματα των Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Φίλη περιλαμβάνονται στο κείμενο της «Ομπρέλας» που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας και εμμέσως, πλην σαφώς, έκανε γνωστές τις προθέσεις για τη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024