Διέλυσαν το 2 ΕΠΑΛ Κοζάνης
Για εκταταμένες καταστροφές και ζημιές στο σχολείο κάνει λόγο ο Δήμος Κοζάνης.
Για εκτεταμένους βανδαλισμούς στο 2ο ΕΠΑΛ κάνει λόγο ο Δήμος Κοζάνης, που συνοδεύει την τοποθέτηση του με φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μέγεθος των καταστροφών που φέρεται να συνέβησαν κατά την διάρκεια της κατάληψης.
Ο Δήμος αναφέρει συγκεκριμένα: «Εκτεταμένοι είναι οι βανδαλισμοί που διαπιστώθηκαν στο σχολικό κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το 2ο ΕΠΑΛ. Οι φθορές και οι ζημιές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάληψης του κτηρίου είναι δυστυχώς αρκετές και σημαντικές».
Και πέρυσι τα ίδια
Ο Δήμος Κοζάνης παράλληλα ενημέρωσε πως ανάλογα περιστατικά στο συγκεκριμένο σχολείο έγιναν όπως υποστηρίζει και την περασμένη χρονιά. Ειδικότερα ο Δήμος υποστηρίζει: «Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Κοζάνης είχε πραγματοποιήσει αποκατάσταση ανάλογων σημαντικών φθορών, που πραγματοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, κατά τη διάρκεια της περσινής κατάληψης».
- Δένδιας – Μενδώνη ανακοίνωσαν Μικτή Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Άγνωστο Στρατιώτη
- Κόντρα στην Γκράτσεβα η Σάκκαρη με φόντο τα προημιτελικά του τουρνουά του Κατάρ
- Όλοι εναντίον όλων γύρω από το ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών
- Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί ζητούν την παραίτηση του υπουργού Εμπορίου Λάτνικ – Έκανε δουλειές με τον Έπσταϊν
- Το πρόγραμμα της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν – Εκτός ατζέντας η οριοθέτηση ΑΟΖ
- Παρέμβαση Καρόλου για τον Άντριου: Το Μπάκιγχαμ δηλώνει έτοιμο να συνεργαστεί με τις αρχές για τις αποκαλύψεις Έπσταϊν




