Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Teleperformance εγκαινιάζει την ΑΙ πλατφόρμα TP Configuration

Η Teleperformance εγκαινιάζει την ΑΙ πλατφόρμα TP Configuration

Τα προγράμματα που αξιοποιούν την πλατφόρμα έχουν πετύχει σημαντική μείωση του χρόνου χειρισμού και των κλιμακώσεων

Η Teleperformance, παγκόσμιος ηγέτης ψηφιακών υπηρεσιών, ανακοινώνει το λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας για την παροχή ΑΙ λύσεων, που επιτρέπει ταχύτερες, πιο αποτελεσματικές και βελτιωμένες επιχειρηματικές διαδικασίες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η TP Configuration είναι μια πλήρης, ενοποιημένη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα για τη διαχείριση ολόκληρου του κύκλου εργασιών και τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης. Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα εφαρμογών, το TP Configuration υποστηρίζει αποδοτικότερες λειτουργίες back-office για βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Ταυτόχρονα, συγκεντρώνει διάσπαρτες διαδικασίες σε μια ενιαία πλατφόρμα, παρέχοντας μία πληρέστερη εικόνα σχετικά με την απόδοση των εργαζομένων, των λειτουργιών και των αιτημάτων των πελατών.

Οι πελάτες της Teleperformance που χρησιμοποιούν το TP Configuration στα προγράμματά τους έχουν διαπιστώσει σημαντικά οφέλη όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, την ακρίβεια και την παροχή εξυπηρέτησης, σε διάφορους κλάδους. Τα προγράμματα έχουν παρουσιάσει έως και 35% μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης, έως και 40% μείωση στις κλιμακώσεις (escalations), ενώ πληροφορίες από τις αλληλεπιδράσεις εργαζομένων και πελατών αξιοποιήθηκαν σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα TP Configuration περιλαμβάνει παρακολούθηση δεδομένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και πίνακες ελέγχου για την αξιολόγηση του επιπέδου εξυπηρέτησης, οι οποίοι παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις λειτουργίες του προγράμματος. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η επισκόπηση και ο έλεγχος της διαχείρισης ποιότητας, μια έξυπνη διαδικασία που καταγράφει την εξ’ ολοκλήρου παρακολούθηση και παρέχει αυτοματοποιημένη ροή ελέγχου. Έχει διαμορφωθεί, έτσι, ένα σύστημα που βοηθά στην πρόβλεψη των αναγκών του εργατικού δυναμικού, στον εντοπισμό του κινδύνου φθοράς και σε πολλά άλλα.

Sports in

Ολυμπιακός Κ15 – ΠΑΟΚ Κ15 0-1: Πήραν το πρωτάθλημα στους Παίδες οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague K15 επικρατώντας του Ολυμπιακού 1-0 με γκολ του Τοπαλίδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024