Κατερίνη: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα εξαπάτησης από τρεις άντρες και της απέσπασαν 7.000 ευρώ
Με το πρόσχημα ότι η κόρη της χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί
Με τη δικαιολογία ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σοβαρά και χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση, τρεις άντρες με καταγωγή από τη Βουλγαρία, κατάφεραν να αποσπάσουν από μια ηλικιωμένη στην Κατερίνη, 7.000 ευρώ.
Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ηλικίας 36, 42 και 33 ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου όταν η 79χρονη κατήγγειλε την απάτη.
Οι δράστες εικάζεται ότι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό
Σύμφωνα με την ίδια, οι τρεις άντρες την πήραν τηλέφωνο, λέγοντάς της ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σοβαρά και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και την έπεισαν να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.
Τα χρήματα παρέλαβε ο ένας από τους αλλοδαπούς και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον περίμεναν οι άλλοι δύο συνεργοί του.
Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και πιθανολογείται ότι έχουν διαφύγει εκτός Ελλάδος.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ για την δράση τους ενημερώθηκαν και οι αρχές της Βουλγαρίας με αίτημα για την σύλληψή τους.
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-0: Εδραίωση στις θέσεις του Champions League με 4η σερί νίκη!
- Καθίζηση στην Πατρών – Τριπόλεως στο ύψος της Δίβρης
- Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Μονακό – Τι ισχύει για τον Βασίλη Σπανούλη
- Ανοιξη μέσα στον χειμώνα – Ο υποτροπικός αεροχειμάρρος φέρνει υψηλές θερμοκρασίες
- Δυτική Ελλάδα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – «Βούλιαξαν» δρόμοι, κινδύνεψαν σπίτια
- Βρετανία: Στέλνει F-35 στην Κύπρο εν μέσω έντασης ΗΠΑ – Ιράν
