Φρίκη στις HΠΑ: 28χρονη νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών
Σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια η 28χρονη νταντά αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών αν καταδικαστεί
Αντιμέτωπη με την κατηγορία της κακοποίησης ενός βρέφους μόλις 8 μηνών βρίσκεται μια 28χρονη νταντά στην Καλιφόρνια η οποία φέρεται, μάλιστα, να έστελνε μέσω social media τις φωτογραφίες με το κακοποιημένο κοριτσάκι σε κάποιον άνδρα.
Σε βάρος της Michelle Hidalgo συντάχθηκε δικογραφία με επτά κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες η παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.
Η περαιτέρω έρευνα οδήγησε στην απαγγελία άλλων τριών κατηγοριών για παιδική κακοποίηση σε βάρος ανήλικου παιδιού καθώς ο άνδρας στον οποίο φέρεται να έστελνε τις φωτογραφίες ζητούσε «ολοένα και χειρότερες» πράξεις σε βάρος του παιδιού.
Η ίδια φέρεται να παραδέχθηκε τις αρρωστημένες πράξεις της λέγοντας στον ανακριτή ότι ήταν ένα «ανόητο λάθος» της το οποίο έκανε μόνο μια φορά.
Η 28χρονη Michelle Hidalgo
Στη δικογραφία αναφέρεται, πάντως, ότι η 28χρονη στους διαδικτυακούς διαλόγους που είχε με τον άγνωστο άνδρα του έλεγε ότι θα κακοποιούσε σεξουαλικά το 8μηνο βρέφος με στοματικό σεξ.
Επιβαρυντικά, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, για την 28χρονη ήταν και τα ευρήματα στον λογιαρασμό της στο iCloud.
Την 28χρονη αποκάλυψε καταγγελία πλατφόρμας social media στις 21 Σεπτεμβρίου για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικο παιδί.
Οι γονείς του βρέφους από την πλευρά τους είπαν ότι προσέλαβαν την 28χρονη μέσω της ιστοσελίδας Care.com και δεν την γνώριζαν εκ των προτέρων.
Σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια η 28χρονη νταντά αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών αν καταδικαστεί ενώ η εγγύηση που επιβλήθηκε είναι ύψους 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα





