Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προφητεία μιας πράσινης ανακοίνωσης

Η προφητεία μιας πράσινης ανακοίνωσης

Αν σκαλίσεις τη θράκα τον λέξεων εκείνων των ημερών διαπιστώνεις πως συνθέτουν τον πρόλογο όσων θα ακολουθούσαν.

Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις…

«Σε ό,τι αφορά την επισήμανση της ΑΕΚ ότι «ο Μπρινιόλι θα μπορούσε να παραστήσει τον τραυματία και να κρινόταν έτσι το ματς», υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ακολουθεί τέτοιες πρακτικές και το έχει αποδείξει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Εάν ακολουθούσαμε την «οδηγία» τους, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τη μεταξύ μας αναμέτρηση με βάση τον κανονισμό».

Αν σκαλίσεις τη θράκα τον λέξεων εκείνων των ημερών διαπιστώνεις πως συνθέτουν τον πρόλογο όσων θα ακολουθούσαν.

Απόσπασμα της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού της 6ης Φεβρουαρίου 2023, στο περιθώριο του «χαρτοπόλεμου» με την ΑΕΚ για το σκάνδαλο «μεζούρα» και την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Έναν μήνα νωρίτερα, στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους Πράσινους στην Opap Arena, είχε σκάσει κροτίδα τουλάχιστον επτά, οκτώ μέτρα μακριά από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Ιταλός κατέρρευσε ακριβώς όπως ο Χουάνκαρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το βίντεο του αγώνα δείχνει ξεκάθαρα πόσο μακριά πετάχτηκε η κροτίδα από τον Μπρινιόλι και τη δραματουργία του τερματοφύλακα που φυσικά δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό.

Οι υπαινιγμοί ένθεν κακείθεν πως θα μπορούσε να προσποιηθεί ο Μπρινιόλι τον τραυματία και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι στα χαρτιά αποκαλύπτουν τις ενδόμυχες σκέψεις για ανάλογες πρωτοβουλίες.

Αν σκαλίσεις τη θράκα τον λέξεων εκείνων των ημερών διαπιστώνεις πως συνθέτουν τον πρόλογο όσων θα ακολουθούσαν.

Ο Χουάνκαρ και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού λειτούργησαν με αυτοματισμούς που μόνο σε προπονήσεις μπορεί να τους ενσωματώσεις.

Ολόκληρο το πράσινο σύστημα, από τα «ρεπορτάζ» που αφορούσαν τις διαγνώσεις του γιατρού του αγώνα, μέχρι τη λεπτομέρεια της διακομιδής του παίκτη σε νοσοκομείο που βρίσκεται 24 χιλιόμετρα μακριά, ενώ ακριβώς δίπλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υπάρχει υπερσύγχρονη νοσοκομειακή μονάδα, έδωσε ρεσιτάλ συνεργασίας για την επίτευξη του στόχου: την οριστική διακοπή του αγώνα και τη διεκδίκηση των τριών βαθμών στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως έλεγε ένας σκωτσέζος ποιητής, τα επερχόμενα γεγονότα ρίχνουν από πριν τη σκιά τους.

Η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού αποτελεί μαύρη σελίδα στη μεγάλη ιστορία του ενώ του στερεί το δικαίωμα να επικρίνει στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές αντιπάλων, που σίγουρα θα συναντήσει στη Λεωφόρο.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024