Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι μέτοχοι της Euroleague θα συναντηθούν για τη Μακάμπι

Οι μέτοχοι της Euroleague θα συναντηθούν για τη Μακάμπι

Οι μέτοχοι της Euroleague, αναμένεται να συναντηθούν στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν για το μέλλον της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το Βελιγράδι φαβορί να φιλοξενήσει τους Ισραηλινούς.

Οι μέτοχοι της Euroleague θα συναντηθούν στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν, ανάμεσα σε άλλα, και για το μέλλον της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη διοργάνωση.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας δεν επιτρέπουν την τέλεση αγώνων, και αυτό σημαίνει πως η Μακάμπι έχει αναγκαστεί να αποχωρήσει από την χώρα. Εδώ και αρκετές ημέρες η ομάδα του Όντεντ Κάτας βρίσκεται στην Κύπρο και κάθε φορά που χρειάζεται να ταξιδέψει, τα μέτρα ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από ισχυρά.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας δεν επιτρέπουν την τέλεση αγώνων στο Ισραήλ και γι’ αυτό θα αναζητηθούν οι πιθανές λύσεις

Ανάμεσα στις λύσεις που θα εξεταστούν είναι να υπάρξει κάποιου είδους παραχώρηση, προκειμένου να παίξει για ένα διάστημα μόνο εκτός έδρας, , είτε να οριστεί κάποιο ουδέτερο γήπεδο για να στεγάσει προσωρινά τους Ισραηλινούς. Αυτή τη στιγμή, μεγάλο φαβορί για τη  πόλη που θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι είναι το Βελιγράδι

Στο προσεχές συμβούλιο, τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024