Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέο νηπιαγωγείο θα κατασκευαστεί στα Σπάτα

Νέο νηπιαγωγείο θα κατασκευαστεί στα Σπάτα

Εντάχθηκε η πράξη κατασκευής του 5ου Νηπιαγωγείου Σπάτων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής εντάχθηκε η κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Σπάτων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 1.410.000,00 € και η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και θα έχει φορέα υλοποίησης τις «Kτιριακές Υποδομές Α.Ε.»

Το 5ο Νηπιαγωγείο Σπάτων θα είναι 2θέσιο ολοήμερο και θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που βρίσκεται μεταξύ της οδού Πεσόντων Ηρώων και πεζόδρομων στην Βόρεια, Ανατολική και Δυτική πλευρά του οικοπέδου στο Ο.Τ. Δ236 στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος. Η συνολική επιφάνεια κάλυψης του διδακτηρίου είναι 456,79 m2. Το νέο νηπιαγωγείο που θα κατασκευαστεί εκτός απροόπτου στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος θα συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της περιοχής και ταυτόχρονα θα δημιούργησε ένα νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα έχει σύγχρονες προδιαγραφές.  Αυτό σημαίνει πως οι επιλογές των κατοίκων του Δήμου αυξάνονται.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Η συνολική επιφάνεια δόμησης του διδακτηρίου είναι 408,53 m2. Μεταξύ άλλων το ισόγειο του θα περιλαμβάνει, χώρους διοίκησης, 2 αίθουσες διδασκαλίας, πολυδύναμο χώρο, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρο ξεκούρασης νήπιων, χώρους υγιεινής και αποθηκευτικούς χώρους. Το Δώμα θα αποτελείται από 3 μονόριχτες στέγες με κλίση 28° και επίπεδο δώμα.

Οι εξωτερικοί χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα, με διαδρομές πρόσβασης, χώρους καθιστικού, χώρους αυλισμού, χώρους φύτευσης, χώρους πρασίνου και χώρους στάθμευσης. Με την κατάλληλη κλίση εξασφαλίζεται και η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024