Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πίσω από την κλειδαρότρυπα - Τι κάνουν οι πελάτες στον πρώτο «οίκο» κυβερνοσέξ;

Πίσω από την κλειδαρότρυπα – Τι κάνουν οι πελάτες στον πρώτο «οίκο» κυβερνοσέξ;

Οι πελάτες του είναι σε ποσοστό 98% άνδρες και 2% γυναίκες, ενώ η μέση ηλικία τους είναι τα 32-33 χρόνια.

«Θέλεις να παίξεις;» γουργουρίζει σαν γάτα ένα ξανθό sexbot, καθώς τα διαπεραστικά μπλε μάτια της κοιτούν απευθείας την κάμερα.

«Ποια είναι η επιθυμία σου; Ποια είναι η φαντασίωσή σου; Πες μου τα μυστικά σου», προ(σ)καλεί τον αποδέκτη της προσοχής της η Kokeshi, η ρομποτική κούκλα του σεξ, «πρωταγωνίστρια» στο Cybrothel του  Βερολίνο.

Πρόκειται για τον «πρώτο» οίκο ανοχής του είδους, γράφει η Sun, στην οποία ο ιδιοκτήτου Φιλίπ Φασενέγερ δηλώνει ότι «είμαστε το μέλλον του σεξ».

«Μια παιδική χαρά για ενήλικες»

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια παιδική χαρά για ενήλικες και έναν νέο τρόπο να βιώνει κανείς την ηδονή», συνεχίζει ο ίδιος για να εξηγήσει ότι στο Cybrothel οι πελάτες μπορούν να βρουν και κανονικές κούκλες του σεξ που «ζωντανεύουν» μέσω της εικονικής πραγματικότητας (VR).

Στα άδυτα του Cybrothel του Βερολίνο

«Η τεχνητή νοημοσύνη υπάρχει, οπότε πρέπει να την αγκαλιάσουμε», λέει ο Φίλιπ στη βρετανική εφημερίδα. «Το να κάνεις σεξ με αυτόν τον τρόπο δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το συμβατικό σεξ με ανθρώπους, απλά είναι διαφορετικό», προσθέτει χαρακτηρίζοντας τη σχετική ιστοσελίδα σαν την «X-rated έκδοση του Booking.com».

Ο ίδιος αφού εξηγεί ότι οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το χρώμα των μαλλιών της κούκλας, το ντύσιμό της, αν θέλουν να μιλάει ή όχι (εδώ να σημειωθεί ότι όλες τους μιλούν αγγλικά και γερμανικά) βάζει στο τραπέζι της τιμές παραδεχόμενος ότι ποικίλλουν αλλά σε κάθε περίπτωση ένα ολόκληρο βράδυ με μια κούκλα στοιχίζει από 330 ευρώ και πάνω.

Τιμές και στατιστικά

Για όσους δεν το αντέχουν οικονομικά μια «βασική» επιλογή από το μενού με μια κούκλα κοστίσει περίπου 86 ευρώ και μια ώρα VR (πορνό εικονικής πραγματικότητας) 97 ευρώ, ενώ η Kokeshi είναι η πιο ακριβή στα 260 ευρώ.

Όσον αφορά το πελατολόγιο αποτελείται από 98% άνδρες και 2% γυναίκες, ενώ η μέση ηλικία τους είναι 32-33 ετών.

Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η βία στις κούκλες και ότι σύμφωνα τον ιστότοπο αξιολόγησης παιχνιδιών του σεξ, Bedbible, που επικαλείται η Sun, η βιομηχανία των ρομπότ του σεξ αξίζει σήμερα περίπου 190  εκατομμύρια ευρώ, ενώ η μέση τιμή ενός sexbot είναι 3.300 ευρώ.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024