Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αναγνωστόπουλος κράτησε «όρθια» την Κηφισιά (0-0) - Έπιασε πέναλτι στο 88'

Ο Αναγνωστόπουλος κράτησε «όρθια» την Κηφισιά (0-0) – Έπιασε πέναλτι στο 88′

Η νεοφώτιστη Κηφισιά των 10 παικτών από το 36′ κατάφερε να αντέξει κόντρα στον ΟΦΗ, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Αναγνωστόπουλο να λέει «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε στο 88′

Κηφισιά και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στο ΔΑΚ Λαμίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Ένα ματς γεμάτο ένταση, δυνατές μονομαχίες, μιας αποβολή και δυνατές συγκινήσεις, με τον κίπερ των γηπεδούχων, Αναγνωστόπουλου να λέει «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε στο 88′.

Με δέκα παίκτες από το 36′, λόγω αποβολής του Ιμπαλίμπο η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από μεριάς γηπεδούχων η Κηφισιά κατάφερε να αντέξει στην πίεση των Κρητικών, παίρνοντας έτσι έναν σημαντικό βαθμό στην «μάχη» που δίνει για παραμονή.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τον ΟΦΗ στο 13′ με το σουτ του Λουίς Φελίπε να περνά λίγο εκτός. Η απάντηση από πλευράς Κηφισιάς ήρθε στο 20′ με τον Κρισιούμα να σουτάρει από δεξιά και τον Μπάουμαν να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 36′ οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Ιπαλίμπο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Λάρσον. Αποβολή η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Κηφισιάς.

Οι Κρητικοί μπήκαν αναμενόμενα δυνατά στο δεύτερο μέρος, με την κεφαλιά του Ντίκο στο 54’ να περνά ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με την επόμενη καλή στιγμή του ματς να σημειώνεται στο 81′, έπειτα από προσπάθεια του Νέιρα.

Όλα αυτά πριν την φάση του 85′, όταν και ο Μποτία ανέτρεψε τον Λουίς Φελίπε μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Βεργέτη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Βραζιλιάνος ήταν και αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Αναγνωστόπουλο να μαντεύει σωστά και να διατηρεί το μηδέν το οποίο έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Μποτία, Μασούρας, Σναϊντερλάν (78’ Παπασάββας), Ιπαλίμπο, Κρισιούμα (78’ Τετέι), Ίλιεφ (46’ Τσάπαν), Μπιφουμά (65’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90’ Λούμορ).

ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83’ Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Αμπάντα (60’ Θοράρινσον), Τοράλ (70’ Μοσκέρα), Γκαγέγκος (70’ Ριέρα), Γκλάζερ, Ντίκο (60’ Νέιρα), Λουίς Φελίπε.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024