Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έσπασε το ρόδι» ο Παναιτωλικός (2-0)

«Έσπασε το ρόδι» ο Παναιτωλικός (2-0)

Επιτέλους νίκη για τον Παναιτωλικό που επικράτησε με 2-0 του Βόλου, πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα και άφησε τον αντίπαλό του ουραγό στη βαθμολογία.

«Ανάσα» για τον Παναιτωλικό! Σε ένα ματς όπου πριν τη σέντρα οι δύο ομάδες δεν είχαν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 2-0 του Βόλου και τον άφησαν στον πάτο της βαθμολογίας μετά από οκτώ αγωνιστικές. Πρώτη νίκη για τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της νέας του ομάδας.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο 20άλεπτο, ο Βόλος δημιούργησε την πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα στο 21ο λεπτό, όταν ο Τρουιγιέ έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

Στο 38ο λεπτό, ο Παναιτωλικός είδε τον Πέρες να κάνει το μακρινό σουτ με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα την μπάλα.

Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45’+ 2′, μετά από ασυνεννοησία των Λούνα και Παπαδόπουλου στην άμυνα.

Συγκεκριμένα, ο Μλάντεν έκανε βαθιά μπαλιά στα αριστερά, οι Λούνα-Παπαδόπουλος δεν συννενοήθηκαν σωστά, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του αμυντικού του Βόλου και έφτασε στον Λιάβα, με τον τελευταίο ουσιαστικά να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-0.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις ίδιες ενδεκάδες στο δεύτερο μέρος, για να προβεί ο Μπράτσος στην πρώτη αλλαγή στο 54ο λεπτό επιλέγοντας τον Ζαν Πιερ Μπαριέντος στη θέση του Κορνέτ. Ο Παναιτωλικός έγινε πιο απειλητικός στο δεύτερο μέρος και στο 64ο λεπτό ο Χουάνπι, σε θέση βολής στο ύψος της μικρής περιοχής, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Σενγκέλια με σουτ εκτός περιοχής δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει στο 74′ και τελικά στο 80ό λεπτό από το κόρνερ του Χουάνπι ο Ντουάρτε πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 2-0 του Παναιτωλικού. Κοντά στο 3-0 έφτασε όταν ο Σενγκέλια έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Χουάνπι, ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει με ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, στο 89ο λεπτό

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες (90΄ Πέρες), Μπαλντασάρα (70΄ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (90΄ Χουάνπι), Βοίλης (78΄ Πέδρο), Φ. Ντουάρτε (70΄ Σενγκέλια).

Βόλος (Κωνσταντίνος Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78΄ Μπερτόλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (69΄ Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέτ (54΄ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (69΄ Ντέλετιτς), Γκαρσία.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024