Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιφυλάχθηκε να απαντήσει αν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών, λέγοντας ότι «ένας νόμος κρύβει πολλά στις λεπτομέρειες του».

Ουδέτερη στάση απέναντι στο νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που έχει προαναγγείλει ότι θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, τηρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση για το ζήτημα, τονίζοντας ότι θα περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή, σε αντίθεση με άλλα στελέχη της ΝΔ που έχουν δηλώσει ήδη ότι θα καταψηφίσουν.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω σε αυτό το θέμα, θέλω να δω το νομοσχέδιο και μετά θα σας πω. Δεν έχω αξιωματική θέση κατά, ούτε αξιωματική θέση υπερ. Θέλω να δω τι συμβαίνει» σημείωσε.

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, οι «ζυμώσεις» μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών για το ζήτημα -που ήρθε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της εκλογής Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ- βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως όμως ότι οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν να έχουν αυτού του τύπου τον δεσμό δικαιούνται να τον έχουν στην κοινωνία που είμαστε» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το «αγκάθι» που μπορεί να υπάρχει στο νομοσχέδιο και να μετρήσει αρνητικά για τον ίδιο και να μην το ψηφίσει, ο υπουργός Εργασίας προτίμησε να «κάνει καθυστερήσεις», λέγοντας ότι θα περιμένει να κρίνει όταν θα έρθει ο νόμος στη Βουλή.

«Ένας νόμος κρύβει πολλά στις λεπτομέρειες του. Αξιωματικά σας λέω αποδέχομαι πλήρως ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024